Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok sosem szoktak belegon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok sosem szoktak belegondolni, hogy milyen lenne nekik, ha ők lennének a túlsó oldalon?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy manapság sok nő lehetetlen elvárásokat támaszt a másik felé és kiemelkedően rideg, érzéketlen tud lenni. Gyakran olvastam itt az oldalon a "pasiból van, tudnia/képesnek kell lennie/ el kell viselnie..." kezdetű mondatokat.

De ha jobban megnézzük, a nem kérdése még a fogantatáskor eldől, attól függően, hogy milyen ondósejt kerül be a petesejtbe. Nem az egyén érdeme, hogy mi lesz a lába között.

Akkor viszont belegondolhatnának a lányok néha-néha, hogy ő mit tenne akkor, milyen módon, stílusban, helyzetben szólítaná meg a másikat, ha neki kellene kezdeményeznie. Vagy abba, hogy ő képes lenne-e felmutatni olyan anyagi és/vagy személyes értékeket, amiket a másiktól kapásból elvár.

Gondoltam, érdemes lenne ezt a kérdést megvitatni.

2013. márc. 13. 21:17
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
Bocs, de én nem agyalok ennyit. Tudod, van jobb dolgom is. És nem is hiszem hogy az én dolgom lenne ezen gondolkodni.... Ez a férfi dolga. :P
2013. márc. 13. 21:21
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, mindjárt jönnek a feministák, és jól leüvöltenek téged, kérdező!:(
2013. márc. 13. 21:21
 3/31 Noydra ***** válasza:

A férfi az erősebb nem, ez így van megírva. Jellemedben is neked férfinak kell(enne) erősebbé fejlődni, ez így van megírva :)

Ez ellen nem tudsz mit tenni, elvileg mi vagyunk a kitartóbbak, de amit pl ezen az oldalon néha látok rinyálást, ebben nem mindig vagyok biztos :/ :)

2013. márc. 13. 21:22
 4/31 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem alapelvárás, hogy értelmes, egészségére odafigyelő, számára vonzó párt szeretnénk. Inkább soviniszta lennék. :D
2013. márc. 13. 21:26
 5/31 anonim ***** válasza:
A természet rendje szerint általában a férfi az aktívabb, a kezdeményezőbb, a nő a passzívabb, a befogadóbb. Ne csodálkozz, ha még a mostani, nagyon megváltozott világban is egyesek a saját nemüknek megfelelő szerepben és viselkedésmódban érzik otthon magukat. Tehát nőies nő férfias férfihez vonzódik és fordítva. Vannak kivételek persze, csak hogy ne általánosítsak.
2013. márc. 13. 21:29
 6/31 anonim ***** válasza:
én sokszor kiakadok a páromra mert úgy érzem hogy figyelhetne rám jobban,stb,de mielőtt szóváteszem a dolgot mindig végiggondolom az ő szemszögéből,amit meg végül megmondok neki elismeri hogy tényleg igazam van,szóval nyugi,ha valaki tényleg szereti a párját akkor belegondol az ő helyzetébe is
2013. márc. 13. 21:31
 7/31 anonim ***** válasza:
majd a férfiak megválaszolják..hiszen az ő dolguk:)
2013. márc. 13. 21:31
 8/31 A kérdező kommentje:
Noydra, akkor mondok egy példát. Előfordul néha, hogy egy lány tesz egy lépést a fiú felé, mert annyira tetszik neki, hogy bevállalja. Ez a lépés általában mosolyogtatóan ügyetlen tud lenni, mégis, a férfiak többsége azért értékeli és akkor már nincs probléma. Ellenkező esetben viszont sokan valami olyan professzionális kezdeményezést várnak el, mint amilyeneken forgatókönyvírók szoktak agyalni.
2013. márc. 13. 21:33
 9/31 A kérdező kommentje:
6-os, ez példaértékű! :)
2013. márc. 13. 21:34
 10/31 Noydra ***** válasza:

Értem én ezt :)

De ez nagyon ritka. Nem biztos, hogy az első lépés elvárása a nagy, lehet hogy csak simán nem tetszik a nőnek a férfi és ennyi...

2013. márc. 13. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!