Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok sosem szoktak belegon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok sosem szoktak belegondolni, hogy milyen lenne nekik, ha ők lennének a túlsó oldalon?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy manapság sok nő lehetetlen elvárásokat támaszt a másik felé és kiemelkedően rideg, érzéketlen tud lenni. Gyakran olvastam itt az oldalon a "pasiból van, tudnia/képesnek kell lennie/ el kell viselnie..." kezdetű mondatokat.

De ha jobban megnézzük, a nem kérdése még a fogantatáskor eldől, attól függően, hogy milyen ondósejt kerül be a petesejtbe. Nem az egyén érdeme, hogy mi lesz a lába között.

Akkor viszont belegondolhatnának a lányok néha-néha, hogy ő mit tenne akkor, milyen módon, stílusban, helyzetben szólítaná meg a másikat, ha neki kellene kezdeményeznie. Vagy abba, hogy ő képes lenne-e felmutatni olyan anyagi és/vagy személyes értékeket, amiket a másiktól kapásból elvár.

Gondoltam, érdemes lenne ezt a kérdést megvitatni.

2013. márc. 13. 21:17
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Lehet. Olvastam egyébként, hogy anno Beckhamék ismerettsége úgy kezdődött, hogy találkoztak egy focimeccsen és David megkérdezte Victoriát, hogy "Megeszel velem egy sajtos szendvicset?" Pedig sokan azt gondolnák, hogy celebéknél milyen különleges minden. :D
2013. márc. 13. 21:45
 12/31 Noydra ***** válasza:
Hát pedig nem. Nem olyan bonyolult ez mint azt sokan gondolják...:)
2013. márc. 13. 21:49
 13/31 LeftBehind ***** válasza:
Azért azt tegyük hozzá,hogy Beckham-nek van miből szendvicset vennie.
2013. márc. 13. 21:52
 14/31 LeftBehind ***** válasza:
K.rva sok szendvicset....
2013. márc. 13. 21:53
 15/31 A kérdező kommentje:

Noydra!

Anno elég hülye gépjárművezető-oktatót fogtam ki.Többek közt azzal cseszegetett, hogy az emelkedőn kézifékes elindulás sokáig nem ment, állandóan azt mutogatta, hogy az milyen egyszerű, csak a pedálokon kell egyensúlyozni. Utána már ment gond nélkül, már a teherautót is tudtam vezetni, de előtte kőkemény meló volt, izzadtam rendesen.

Ilyesmi ez a csajozás is, csak még a vezetésnél is komplikáltabb, egy gépjármű általában jóindulatúbb, mint a csajok. :)

2013. márc. 13. 21:54
 16/31 A kérdező kommentje:
Igen Leftbehind, ebben igazad van. Arra céloztam csak, hogy a szupermacho Beckham ilyen totál sablonos módon kezdte. Persze, ő megteheti.
2013. márc. 13. 21:58
 17/31 Noydra ***** válasza:

Ezért kell próbálni és gyakorolni :) Semmi sem megy elsőre...ilyen az élet :)

LeftBehind hiába jössz a pénzzel, továbbra sem számít lóf*szt sem ;)

2013. márc. 13. 21:58
 18/31 anonim ***** válasza:
Nem minden lány vár el olyan nagy dolgokat a pasiktól, csak, hogy tetszen a külseje és a személyisége is. Azt nem tudják elképzelni, hogy milyen lehet egy szép lánynak, mikor egy számukra egyáltalán nem vonzó pasi nyomul rájuk, és ha ők csak barátkozni szeretnének, lehordják mindennek, és felraknak ide ilyen kérdéseket.
2013. márc. 13. 22:00
 19/31 Noydra ***** válasza:
18as, ez meg a másik véglet.:D
2013. márc. 13. 22:02
 20/31 anonim ***** válasza:
Az a gond h a facebook-nak köszönhetően a lányok sem tudják magukat rangsorolni.A rondábbak is elhiszik magukról h szépek.És tőlük rosszabbul esik a visszautasítás.
2013. márc. 13. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!