Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szemez akkor valaki ha idegesí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemez akkor valaki ha idegesíti, hogy a szemébe nézek/nézem?

Figyelt kérdés
Kiírt egy fiú valami célzót,akivel szemezni szoktam,és barátnőm szerint, ne nézzek rá, mert az zavarja, de szemez valaki akkor, ha igazából zavarja/idegesíti? Nem logikus,hogyha nem akarom,hogy nézzenek elkapom a tekintetem,és oda sem nézek? Ő pedig tartja rendesen a szemkontaktust,akkor most ugyanúgy szemezzünk,vagy akkor vegyem célzásnak,és legközelebb észre se vegyem?
2013. márc. 12. 16:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A szemezés az az, hogy le sem veszed a szemed a másikról amíg elmész mellette?

Én azt hittem az, amikor felváltva néztek egymásra, néha szemlesütve, majd felpillantva, hogy néz-e a másik...tehát egy kölcsönös dolog.

HA valaki néz, akkor az engem is idegesít, és megpróbálok jól a szemeközé nézni. Valahogy egy nő részéről a " bámulás" kihívás szerű, olyan "megszerezlek magamnak"

de megeshet, hogy én tudom rosszul, manapság már kerülöm az ilyen helyzeteket, a szerelmemmel igaz szoktam szemezni,de ugye az inkább már cinkos pillantás, vagy szavak nélküli kommunikáció, így 4,5 év után...

2013. márc. 12. 18:35
 12/17 anonim ***** válasza:

Nagyon túlkombinálod a dolgokat.Ha szoktatok szemezni,akkor az nyilván nem véletlenül van,hanem azért,mert tetszel neki.Ennyi.Ha lépni szeretnél felé,jelöld be azon a bizonyos közösségi oldalon,aztán jó esetben elindul köztetek a kommunikáció.

A másik:annak,hogy mit tesz ki a neten az üzenőfalára,semmi köze sincs ahhoz,hogy tetszel-e neki.Szerintem csak Te képzelsz be magadnak dolgokat,amiket nagyon szeretnél.A barátnődre pedig ne hallgass,ez a kettőtök dolga.Ha szemeztek,akkor szemeztek,pont.

2013. márc. 12. 18:37
 13/17 A kérdező kommentje:

:D Hát én akkor furcsán 'bámulom', de nem egyfolytába, valahogy úgy ahogy elmondod,ő lenéz kicsit,megnézi barátnőmet,visszapillanat,én lenézek a földre majd megint rápillantok. Ha valahol ott van, akkor ha esetleg ablak közelbe vagyunk belenézek a szemébe,majd ki az ablakon és vissza a szemébe, de van amikor inkább akkor ő furcsán szemezve bámul. Ha rámnéz nem mindig süti le a szemét,eddig egyszer volt ilyen.

Szóval ebből most akkor nem tudom leszűrni,hogy én gondoltam úgy,hogy szemeztünk, ő meg akkor úgy gondolta,hogy 'jól a szemeim közé néz',hátha észre veszi magát:/

Na olyan aki azt gondolja,hogy megszerzi magának,olyan végképp nem vagyok,szerintem a tekintetem az valami értelmet sugározó volt:D.

Nem tudom akkor:s Akkor valószínű igen rám értette.

2013. márc. 12. 18:41
 14/17 A kérdező kommentje:

Kicsit valóban túlzás,de nem tudom... Kicsit mást értettem ez alatt,de akkor ez neki valószínű nem jelent semmit.

Bár a szemezést még azért mindig erősítem,mert végülis keresi a tekintetem, és ha megtalálja nem akarja elengedni, ha pl feltűnik neki,hogy furcsán megbámul utána van,hogy kizökken és viccesen elkezdi dobálni a fejét:D Mármint,hogy rázza,vagy olyan 'hoppá,észrevette' kinyilvánítás. Nem tudom,mi akart lenni,ezt is csak egyszer csinálta.

2013. márc. 12. 18:45
 15/17 anonim ***** válasza:

Nah így már mindjárt más:)

a barátnőd nem lehet esetleg féltékeny?

Én a helyedben továbbmennék a szemezésnél, akkor ugyis kiderül hányadán álltok...

2013. márc. 12. 19:04
 16/17 A kérdező kommentje:

Úgy kb rájöttem,hogy én sem ok nélkül nézem,ha meg én nem ok nélkül nézem, akkor a másik sem ok nélkül néz.

Nem tudom,nem hinném,hogy féltékeny lenne. Igazából tényleg magamra vettem,és jó lenne tudni,nekem szólt-e.

Lehet ő leragadt annál,hogy bámulom, de ahhoz képest meg 'visszabámul',és sosem szólt még be... Hát nem tudom,majd lesz egy mosoly,és kiderül. Vagy beszól,vagy visszamosolyog,vagy semmi

2013. márc. 12. 19:47
 17/17 A kérdező kommentje:
a szemezésre meg sokan azt mondják az a legjobb ha 12mp vagy több.. Akkor végülis azt csináljuk 6-7 mp-ig, van,hogy kevesebb.
2013. márc. 12. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!