Mit csináljak ha a húgom anyukámat idegesíti, minket utál, nem fogadja el, hogy elváltak a szüleink?
Kamasz! A legérzékenyebb korban.
Inkább segíts neki feldolgozni.
Próbálunk segíteni neki, de tényleg idegesítő. Anyukánk is elmagyarázta neki nem egyszer.
(Amúgy nem tudom mit kell azon feldolgozni, hogy most már nem látja napi szinten ahogy az apja fetreng, vagy nem hallja ahogy ordít)
Feldolgozni azt kell, amit hosszú évek alatt negatív érzelmi lenyomatként, traumatizáló tényként hagyott a lelkedben.
A húgodat jó volna mielőbb egy szakihoz elvinni. Mivel 14 éves, vinni.
Anyátokat azért cseszteti, mert az ő hibájának látja, hogy apátok alkoholista lett és elhagyott titeket.
Nem is biztos, hogy rosszul látja. Nagyon sok alkoholista apa azért lesz alkoholista, mert a kedves neje kikészíti.
Anyuka megszüli a gyereket, rátekeredik, apukát lerúgja, megvan a gyerek, no szex a tovbbiakban, és apuka menjen a fr#ncba. Sok fickó ezért lesz alkesz: amikor rájön, hogy hogy semmi másnak nem kellett, csak spermadonornak. Ráadásul az ilyen férfiak általában éppen olyan önző dög asszonyt keresnek maguknak, mint amilyen önző dög az anyjuk volt, ezért aztán duplán fáj az elutasítás.
Csak gondold el: anyuka nem szerette, a felesége sem szereti. A gyerekeitől el van vágva, és a Szent Társadalom szemében anyuka a jó, ő pedig a r&hadék alkesz. :(
Ti mindhárman mehetnétek pszichiáterhez, de a húgodnak nagyon-nagyon fontos lenne!
Átköltözésről nem beszélt, csak azt akarja, hogy visszamenjünk.
Nem tudom miért alkoholista, szerintem minden segítség adott lett volna ahhoz, hogy leszokjon. A nagyszüleim (szüleim) egyébként nagyszerű emberek, anyukámmal sincs baj (köszi a feltételezést), nem egyszer könyörgött neki, hogy menjen orvoshoz. Utólag nem kell csodálkozni, hogy mindenkit elvesztett. Ami amúgy nem igaz, mert a nagyszüleim továbbra is szeretik, és a húgom is. Engem és a bátyámat vesztett el gyakorlatilag. De ez az ő hibája, senki másé.
húgod legközelebb hisztizik pakold össze a cuccait dobd elé és mond neki: mehetsz faterhoz szia- és ott hagyod
verzió kettő: mikor elkezdi a hisztit leöntöd egy pohár hideg vízzel
verzió három: felpofozod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!