Ezek után hogy nézzek a szemébe?
Nincs wc-tek?
Egyébként ha valaki a kertembe carik, akkor ne én érezzem már magam hülyén, ha véletlenül eltalálom. Én megdobáltam volna több barackkal ezek után.
Mi az, hogy nem mer elmenni wc-re?
Akkor inkább csak a szabadban szarik, vagy bekakil?
Hát én sem szívesen megyek el wc-re idegen helyen, de eszembe nem jutna, hogy a bokrok alá végezzem a dolgom....Te jó ég...
Nem is tudom, párom anyukája mit szólt volna, ha leguggolok az orgonabokrok alá....
WC-re szégyellt elmenni, de a bokorba nem???
Ha valaki összesz*rná a bokraimat nem barackkal dobálnám meg, hanem valami keményebbel! Aztán elmagyaráznám neki, hogy ezt kulturált emberek hol és hogyan csinálják.
Ez kamu.
De ha nem,akkor ez nem neked ciki,hanem anyád pasijának de nagyon-nagyon...
Nehogy te érezd már rosszul magad amiatt, hogy a pasi a bokrok közé szart, ahelyett, hogy elmenjen a wc-re... akármennyire szégyenlős, illene inkább a wc-t használni, minthogy más kertjében a bokorba szarni. -.-
Szerintem pedig azért nem ment be elköszönni hozzád, mert szégyenlte magát, amit meg is értek, mert eléggé égő, amit művelt.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!