Ezek után hogy nézzek a szemébe?
Figyelt kérdés
Nagyon ciki sztori történt ma velem. A szüleim 4 éve elváltak és most úgy tűnik, hogy anyámnak új pasija lesz. Ma nálunk ebédelt és én ebéd után az öcsémmel kimentem a kertbe barackot enni. Egyszer a kezembe akadt egy félig rohadt barack és én nagy lendülettel a garázs melletti bokrok közé dobtam. Meglepődtem amikor egy kiáltást hallottam és akkor láttam, hogy az anyám pasija a bokrok között épp a nagydolgát végezte.... Szerintem elkapta a düh, mert egyből felállt és azt már anyám is látta. Akkor kapcsolt és hirtelen vissza guggolt, de amikor elment nem jött be a szobámba elköszönni.2012. júl. 5. 22:38
11/14 Daemongirl válasza:
Én lehet utánadobtam volna még egy követ is :)
De komolyra fordítva, szerintem beszélj vele úgy, hogy anyud is ott legyen (persze előtte szólj anyudnak, hogy szeretnéd ezt szóba hozni), és kérdezz rá, hogy egészen pontosan mit csinált a bokrotokban, hiszen ez neked új, nálatok ez nem szokás - ezzel utalva arra, hogy talán nem ez a helyes viselkedés. Hátha van ésszerű magyarázat, bár kétlem.
Az írásodból ítélve nem vagy már kisgyerek, felnőttek módjára beszéljetek róla.
12/14 anonim válasza:
Ez nagyon vicces,ha igaz akkor meg pláne.:D
13/14 anonim válasza:
Uhhhh, ez tuti kamu, de köszönöm a kérdezőnek és a válaszolóknak is ezeket a kellemes perceket; régen röhögtem ilyen jót! :D :D :D
14/14 anonim válasza:
Én sírtam a kérdéstől, és nem azért, mert át hatolt a gépen a szarszag. :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!