Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves fiúk! Összejönnétek-e/kötnétek-e házasságot egy asperger szindrómás lánnyal?
Figyelt kérdés
24 éves asperger szindrómás lány vagyok. Jelenleg mezőgazdasági mérnök BsC szakra járok a Szent István Egyetemre. Jelenleg rendelkezem két felsőfokú okj-s bizonyítvánnyal (hulladékgazdálkodási technológus, agrárkereskedelmi menedzserasszisztens), valamint ecdl számítógép használói jogosítvánnyal és angol középfokú szóbeli nyelvvizsgával. Alkalmanként diákmunkát is vállalok, hogy tudjam fedezni egyéb kiadásaimat. Következő tanév novemberében szeretnék indulni az iskolai Tudományos diákkori konferencia versenyen. Továbbá mennyire fontos az nektek, hogy a szívetek választottja ambíciózus legyen? Értelmes emberek válaszát várom.2013. márc. 11. 11:17
11/14 anonim válasza:
a testedről semmit sem írtál :D
de amúgy igen, ez nem kizáró ok
f19
12/14 anonim válasza:
Találkozzunk, beszélgessünk, és akkor megmondom, mert amit írtál, abból nem tudom eldönteni.
13/14 anonim válasza:
Ha aspergeres vagy, az nálam csak előny, de ez még elég tág fogalom, szóval nem biztos h nyert ügyed lenne. Igazából nem azért foglak szeretni, mert ambiciózus vagy, persze ez nem rossz tulajdonság (ha a kapcsolatnak is tudsz elég időt/energiát szentelni).
14/14 Quatermain válasza:
Szeretnék megismerni egy ilyen lányt és ha valóban olyan, mint én és könnyen megértjük egymást, akkor onnantól semmi akadálya, hogy összekössem vele az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!