Pécsi Szülészeten szült Anyukák, babának mit kell vinni? És az még érvényes, hogy ha Pécsen kötöttünk házasságot akkor nem kell 3 hónapnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat másolat?
Én is 3 éve szültem ott és most vagyok 36 hetes:)
Popsitörlőt,pelenkát mindenképp kell bevinni..Másra én sem emlékszem hogy kellett volna..Ruhát pedig csak a hazajövetel napján kell..Vihetsz be neki,de kevés az esély hogy azt viszont látod:)Ezt ott bent is mondták..
De én úgy tudom hogy mindenképpen 3hónapnál nem régebbi anyakönyvi kivonat másolatot kell vinni,akárhol esküdtetek...
Mikorra vagy kiírva?
Hogy bírod?
36+5hkm..:)
Szia!
Köszönöm szépen a választ! Akkor ezek szerint anyakönyvi kivonat másolatot még be kell szerezni.
November 24-re vagyok kiírva, néha már nehezen bírom, de hát már nincs sok vissza. És Te?
Még bírom,nagy nehezen..:)Már mindenem fáj,alig bírok mozogni,pedig nem nagy a pocakom..És állandóan aludnék..
Meg persze türelmetlen vagyok..:)
Dec. 4-re vagyok kiírva,de már volt egy visszatartásom és elég sokat keményedek,így lehet hogy hamarabb meglesz!:)
Kitartást és könnyű,gyors szülést kívánok neked!!
36+6 hkm..:)
Pont így vagyok ahogy Te :)
Neked is minden jót, és könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!