Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyünk a mai világban ilyen elvárások mellett jó nők?!
Kedves Kérdező!
Mindezt köszönd a médiának és a televízióknak, ahol ilyen iszonyatos mértékben manipulálják az embereket és ahol mindenki csak ilyet lát, és ezért azt hiszi, hogy minden nő jó, csak neki nem jut olyan.
És hidd el, a nőknek is nagyok az elvárásaik a férfiakkal szemben, mert ha valaki nem kockahasú kigyúrt izomagyú, akkor a lányok többsége már rá sem néz. Persze ez is a média miatt van.
Ha a tévében a való világgal arányos módon szerepeltetnének átlagos, vagy átlag alatti embereket is, akkor nem alakult volna ez ki. De nekik csak a pénz és a reklámbevétel számít, az meg hogy emberek milliárdjainak az életét teszik tönkre, nem érdekel senkit.
mert a csajok nem a fél nap a palikról beszélnek?
és evolúcióilag a lányoknak nagyobb igényeik vannak, most nem kezdem el magyarázni miért
Apró megjegyzés (nem tartozik közvetlenül a tárgyhoz): ha már a médiát bűnbakként előállítottuk, akkor csapjuk mellé a szülők, illetve az oktatási-nevelési rendszer felelősségét is, akiknek/aminek a feladata lenne kritikus szemléletű, a mértéktelenül áramló információkat súlyozni tudó, kételkedő-gondolkodó, a túlzásokat és félrevezetést felismerni képes fiatalok nevelése, akik aztán nem tántorognak kótyagos fejjel a rájuk zúduló, sokszor tényleg nagyon manipulatív impulzuscunamiban.
Kérdező: nekem nagyon az az érzésem, hogy ezeket az elvárásokat te teremted meg saját magad számára, hiszen te foglalkozol velük, te gyötröd magad ezek miatt, a te fejedbe fészkelték be magukat, te írsz ki róla még kérdést is, a te mindennapi boldogságodat és boldogulásodat keseríti meg, hogy egyáltalán foglalkozol ilyesmivel, holott legyinthetnél is rájuk és végre megnyugvást találhatnál a barátod mellett, aki - felteszem - nem azért van veled, mert kifejezetten taszítónak talál téged...
Szia!
Nekem 1 éve van kapcsolatom, párom mondja,h nagy a mellem.. Meg sajnos van hasam is.. :/ Azért elég rossz érzés, s kellemetlen, mikor lekerül a ruha s megjegyzi...
Én elfogadom olyannak, amilyen ,s úgy szeretem.. Ami meg nagyon zavar az belső tulajdonság s megbeszéltük..
Jobban örülnék,ha ő is úgy szeretne teljesen, ahogy vagyok. 21 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!