Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan legyünk a mai világban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyünk a mai világban ilyen elvárások mellett jó nők?!

Figyelt kérdés
Tényleg elvárás a tökéletesség? Vékonyság, nagy mell és olyan fenék kell, amin megáll a pohár, az arcod meg legyen olyan, mint egy porcelánbabáé? Mind ezt persze érd el természetességgel, mert ha mű vagy az gáz. Én ezt lányként baromi nehezen élem meg. Az önbizalmam kb. 0! Nehezemre esik nappali fénybe levetkőzni a barátom előtt, mert nem vagyok olyan, mint a kiretusált lányok. Hiába tudom, hogy ők nem úgy néznek ki valójában, akkor is nyomasztó. Arról nem is beszélve, hogy a férfiak, hogy beszélnek a nőkről. Nagy a segge, kicsi a melle, lófeje van stb. nap mint nap hallani ezeket. Ezek után, hogy legyen önbizalmunk?? Ha a fiún van 10 kiló felesleg azt mondjuk rá pocakos meg mackós meg ennyi kell, ne legyen vézna. De ha ezt egy lányon látjuk rögtön dagadt p.csa, minek eszik annyit. Fog ez valaha változni vagy csak én látom ennyire rossznak a helyzetet? Egyeltalán a pasik ezt látják vagy csak minket lányokat zavar?
2013. márc. 9. 17:32
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Mindezt köszönd a médiának és a televízióknak, ahol ilyen iszonyatos mértékben manipulálják az embereket és ahol mindenki csak ilyet lát, és ezért azt hiszi, hogy minden nő jó, csak neki nem jut olyan.

És hidd el, a nőknek is nagyok az elvárásaik a férfiakkal szemben, mert ha valaki nem kockahasú kigyúrt izomagyú, akkor a lányok többsége már rá sem néz. Persze ez is a média miatt van.

Ha a tévében a való világgal arányos módon szerepeltetnének átlagos, vagy átlag alatti embereket is, akkor nem alakult volna ez ki. De nekik csak a pénz és a reklámbevétel számít, az meg hogy emberek milliárdjainak az életét teszik tönkre, nem érdekel senkit.

2013. márc. 9. 18:15
 32/35 anonim ***** válasza:
Nos, bevallom nekem is van egy elvárásom a nők (meg úgy általában az emberek) felé, amit aggasztóan kevesen tudnak még csak megközelíteni is. Ami pedig az lenne, hogy használja az agyát, legyen értelmes, de ne csak olyan sablonosan, hanem _igazából_, legyen képes gondolkodni, hasznosítsa is eme képességét, és bónuszba mellé ne legyen egy rosszindulatú köcsög. De hát sajnos... "tudom, hogy nem olyanok, de akkoris". Vajh hol vannak az olyanok, akiknek telik többre? :(
2013. márc. 9. 18:26
 33/35 anonim ***** válasza:

mert a csajok nem a fél nap a palikról beszélnek?

és evolúcióilag a lányoknak nagyobb igényeik vannak, most nem kezdem el magyarázni miért

2013. márc. 9. 18:30
 34/35 anonim ***** válasza:

Apró megjegyzés (nem tartozik közvetlenül a tárgyhoz): ha már a médiát bűnbakként előállítottuk, akkor csapjuk mellé a szülők, illetve az oktatási-nevelési rendszer felelősségét is, akiknek/aminek a feladata lenne kritikus szemléletű, a mértéktelenül áramló információkat súlyozni tudó, kételkedő-gondolkodó, a túlzásokat és félrevezetést felismerni képes fiatalok nevelése, akik aztán nem tántorognak kótyagos fejjel a rájuk zúduló, sokszor tényleg nagyon manipulatív impulzuscunamiban.

Kérdező: nekem nagyon az az érzésem, hogy ezeket az elvárásokat te teremted meg saját magad számára, hiszen te foglalkozol velük, te gyötröd magad ezek miatt, a te fejedbe fészkelték be magukat, te írsz ki róla még kérdést is, a te mindennapi boldogságodat és boldogulásodat keseríti meg, hogy egyáltalán foglalkozol ilyesmivel, holott legyinthetnél is rájuk és végre megnyugvást találhatnál a barátod mellett, aki - felteszem - nem azért van veled, mert kifejezetten taszítónak talál téged...

2013. márc. 9. 18:42
 35/35 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 1 éve van kapcsolatom, párom mondja,h nagy a mellem.. Meg sajnos van hasam is.. :/ Azért elég rossz érzés, s kellemetlen, mikor lekerül a ruha s megjegyzi...

Én elfogadom olyannak, amilyen ,s úgy szeretem.. Ami meg nagyon zavar az belső tulajdonság s megbeszéltük..

Jobban örülnék,ha ő is úgy szeretne teljesen, ahogy vagyok. 21 N

2013. márc. 9. 19:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!