Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyünk a mai világban ilyen elvárások mellett jó nők?!
van barátod..
mi a probléma?
és jobb ha hozzászoksz, hogy márpedig nem fog mindenkinek felállni a farka, ha elsétálsz előtte
nekem még nem mondta senki, hogy "mackós, de ennyi kell" :D
mondjuk nekem inkább a stílusom visszataszító
igényes lány vagy jó az alakod szépek a fogaid/arcod/hajad akkor nem fogják ezt mondani max irigységből:) melledet és popsidat a barátod el fogadja..
én a fiúnak nem csak a súlyát nézem.. mint lány te tudsz az arcodra rakni alapozót míg egy fiú nem.. és be tudod festeni a hajad, hogy jobban menjen az arcodhoz.. szóval lányként több dolgon tudsz változtatni
1. Mi ez az istentelen rinya? Az idegtépő, minden nap 1000 kérdést kiíró, siránkozó hímek női változata...:D
2. Én nő vagyok, de egyáltalán nem tudok veled együtt érezni, egyáltalán nem érzem, hogy nem lehetne megfelelni a férfiaknak. Illetve az összesnek sosem tudsz, de egy vaskos részüknek már inkább. Ha ez sem jön össze, az sem baj, hiszen csak egyet kell találni. Csak akad egy a több milliárdból, akinek te vagy az álmai nője.
3. Amit a férfiakról írtál, az is általánosító h*lyeség. Miért ennyire elképzelhetetlen, hogy vannak nők, akiknek kifejezetten a vékonyabb férfiak tetszenek?!
Par napja kerdeztem itt, hogy miert van az, hogyha nincs rajtam smink, es nem vagyok kioltozve, akkor sokkal tobb pasi szolit le?
A valaszok 90%-a az volt, hogy a termeszetes az szebb.
Termeszetesen megfogjak nezni a kikent ribiket, de a normalis lanyokkal fognak maradni. Szoval nem kell ejjel nappal alapozoban fesziteni.
En pl nem is hasznalok, csak a szemem festem, es szajfeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!