Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan legyünk a mai világban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyünk a mai világban ilyen elvárások mellett jó nők?!

Figyelt kérdés
Tényleg elvárás a tökéletesség? Vékonyság, nagy mell és olyan fenék kell, amin megáll a pohár, az arcod meg legyen olyan, mint egy porcelánbabáé? Mind ezt persze érd el természetességgel, mert ha mű vagy az gáz. Én ezt lányként baromi nehezen élem meg. Az önbizalmam kb. 0! Nehezemre esik nappali fénybe levetkőzni a barátom előtt, mert nem vagyok olyan, mint a kiretusált lányok. Hiába tudom, hogy ők nem úgy néznek ki valójában, akkor is nyomasztó. Arról nem is beszélve, hogy a férfiak, hogy beszélnek a nőkről. Nagy a segge, kicsi a melle, lófeje van stb. nap mint nap hallani ezeket. Ezek után, hogy legyen önbizalmunk?? Ha a fiún van 10 kiló felesleg azt mondjuk rá pocakos meg mackós meg ennyi kell, ne legyen vézna. De ha ezt egy lányon látjuk rögtön dagadt p.csa, minek eszik annyit. Fog ez valaha változni vagy csak én látom ennyire rossznak a helyzetet? Egyeltalán a pasik ezt látják vagy csak minket lányokat zavar?
2013. márc. 9. 17:32
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

van barátod..

mi a probléma?

és jobb ha hozzászoksz, hogy márpedig nem fog mindenkinek felállni a farka, ha elsétálsz előtte

2013. márc. 9. 17:41
 12/35 anonim ***** válasza:

nekem még nem mondta senki, hogy "mackós, de ennyi kell" :D

mondjuk nekem inkább a stílusom visszataszító

2013. márc. 9. 17:43
 13/35 A kérdező kommentje:
Szerintem, ha egy fiú tényleg rendes és normális és olyan a stílusa, ami bejön egy lánynak, nem számít, hogy kockás e a hasa. De ha egy lány rendes és mondjuk lapos a feneke már rögtön nem is kell, mert fuuu szar a segge..
2013. márc. 9. 17:43
 14/35 Andii1 ***** válasza:

igényes lány vagy jó az alakod szépek a fogaid/arcod/hajad akkor nem fogják ezt mondani max irigységből:) melledet és popsidat a barátod el fogadja..

én a fiúnak nem csak a súlyát nézem.. mint lány te tudsz az arcodra rakni alapozót míg egy fiú nem.. és be tudod festeni a hajad, hogy jobban menjen az arcodhoz.. szóval lányként több dolgon tudsz változtatni

2013. márc. 9. 17:44
 15/35 anonim ***** válasza:
84%

1. Mi ez az istentelen rinya? Az idegtépő, minden nap 1000 kérdést kiíró, siránkozó hímek női változata...:D

2. Én nő vagyok, de egyáltalán nem tudok veled együtt érezni, egyáltalán nem érzem, hogy nem lehetne megfelelni a férfiaknak. Illetve az összesnek sosem tudsz, de egy vaskos részüknek már inkább. Ha ez sem jön össze, az sem baj, hiszen csak egyet kell találni. Csak akad egy a több milliárdból, akinek te vagy az álmai nője.

3. Amit a férfiakról írtál, az is általánosító h*lyeség. Miért ennyire elképzelhetetlen, hogy vannak nők, akiknek kifejezetten a vékonyabb férfiak tetszenek?!

2013. márc. 9. 17:44
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindegy ha a lány teltebb , igaz én sem vagyok gizda :) szóval. Szeretem ha hozzáhasonló.
2013. márc. 9. 17:45
 17/35 A kérdező kommentje:
Jó, de senki nem szeretne éjjel nappal alapozóba feszíteni. Egyszer úgyis lemosod, minek színlelni folyton a tökéletességet?
2013. márc. 9. 17:46
 18/35 anonim ***** válasza:
83%-os, én sem gyűlöltem a nőket, míg nem adtak rá okot. Nem 2 perc alatt alakult ki, elég volt 1 évtized.
2013. márc. 9. 17:49
 19/35 Andii1 ***** válasza:
a szép nő smink nélkül is az :D ha teszel fel egy kis sminket a "szarból" még nem csinál szépet. Csak, ha mondjuk pattanásos az arcod persze mellette kezelteted akkor fedi és ez is hozzá tartozik igényességhez.
2013. márc. 9. 17:49
 20/35 anonim ***** válasza:

Par napja kerdeztem itt, hogy miert van az, hogyha nincs rajtam smink, es nem vagyok kioltozve, akkor sokkal tobb pasi szolit le?

A valaszok 90%-a az volt, hogy a termeszetes az szebb.

Termeszetesen megfogjak nezni a kikent ribiket, de a normalis lanyokkal fognak maradni. Szoval nem kell ejjel nappal alapozoban fesziteni.

En pl nem is hasznalok, csak a szemem festem, es szajfeny.

2013. márc. 9. 17:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!