Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan legyünk a mai világban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyünk a mai világban ilyen elvárások mellett jó nők?!

Figyelt kérdés
Tényleg elvárás a tökéletesség? Vékonyság, nagy mell és olyan fenék kell, amin megáll a pohár, az arcod meg legyen olyan, mint egy porcelánbabáé? Mind ezt persze érd el természetességgel, mert ha mű vagy az gáz. Én ezt lányként baromi nehezen élem meg. Az önbizalmam kb. 0! Nehezemre esik nappali fénybe levetkőzni a barátom előtt, mert nem vagyok olyan, mint a kiretusált lányok. Hiába tudom, hogy ők nem úgy néznek ki valójában, akkor is nyomasztó. Arról nem is beszélve, hogy a férfiak, hogy beszélnek a nőkről. Nagy a segge, kicsi a melle, lófeje van stb. nap mint nap hallani ezeket. Ezek után, hogy legyen önbizalmunk?? Ha a fiún van 10 kiló felesleg azt mondjuk rá pocakos meg mackós meg ennyi kell, ne legyen vézna. De ha ezt egy lányon látjuk rögtön dagadt p.csa, minek eszik annyit. Fog ez valaha változni vagy csak én látom ennyire rossznak a helyzetet? Egyeltalán a pasik ezt látják vagy csak minket lányokat zavar?
2013. márc. 9. 17:32
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%

Ezt pont a nők mondják?!

(Elég volt elolvasni a kérdést is...)

2013. márc. 9. 17:33
 2/35 A kérdező kommentje:
akkor olvasd tovább..
2013. márc. 9. 17:33
 3/35 anonim ***** válasza:
63%
Megtettem. Nem jutottam előrébb.
2013. márc. 9. 17:34
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom, mit aggódsz. ha van barátod, ő elfogad, mi kell még? hárem? négy? öt, aki elfogad?
2013. márc. 9. 17:35
 5/35 A kérdező kommentje:
A nőknek sokkal kevesebb elvárásuk van egy pasival szemben, mint fordítva..
2013. márc. 9. 17:35
 6/35 A kérdező kommentje:
Hiába fogad el más, ha te saját magad nem tudod ilyen képekkel szemben.
2013. márc. 9. 17:36
 7/35 anonim ***** válasza:
100%
Aha, persze. Pont azért vagyok egyedül 21 évesen, mert olyan rettentő kevés az elvárásuk. Amikor azt mondjátok, jó lenne egy rendes, normális fickó, olyanra gondoltok, aki külsőre úgy néz ki, mint a megálmodott szőke hercegetek, csak ezt már elfelejtitek hozzátenni.
2013. márc. 9. 17:37
 8/35 anonim ***** válasza:
100%

"Nehezemre esik nappali fénybe levetkőzni a barátom előtt"

Szóval van barátod. Akkor mi a kérdés?

Komolyan nem értem:D Ezek szerint vkinek csak megfelelsz. Vagy a többinek akarsz tetszeni? Vagy mégis mi?

2013. márc. 9. 17:38
 9/35 anonim ***** válasza:
55%

Ne az itt sirankozo kis p#csok alapjan itled meg a ferfiakat.

Az itteni pasik tobbsege , tisztelet a kivetelnek, vmi kis nyomi, ul a gepe elott, es persze, hogy konnyen osztja az eszt.

Egy csinos lany felrak ide magarol kepet. Nincs rajta semmi felesleg, de mar is lekoverezik, bottal se piszkalna meg stb. Kozben meg orulne, ha valaki, egyaltalan vmilyen nonemu leny szoba allna vele.

Szoval tenyleg az ilyenek velemenye szamit?

Szeret a baratod? Szepnek erzed magad, ha vele vagy? MAS NEM SZAMIT!

2013. márc. 9. 17:38
 10/35 anonim ***** válasza:
34%

77%-os: Régen nagyon nem jöttek be a mackós/kövér pasik. A barátom mégis 2 m magas és kb. 160 kg.

Szóval be lehet fejezni végre ezt a "a nőknek csak a tökéletes pasik kellenek" szöveget.

Arra még nem gondoltál, hogy esetleg nem a külsőd, hanem a stílusod visszataszító?

Bocs, de nem sok nőnek lenne kedve ilyen besavanyodott, nőgyűlölő hapsival járni.

2013. márc. 9. 17:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!