Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek tényleg nem esik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek tényleg nem esik jól ha egy lány azt mondja, hogy aranyosak vagytok vagy cukik? Olyan értelembe nem esik jól, hogy azt gondoljátok nincs esélyetek nála, mert csak cukinak tart és ez által kizárólag csak barátnak?

Figyelt kérdés
2013. márc. 9. 09:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

nektek minden jó és semmi sem.

De én sem szeretem ha lecukiznak, max ha egy 40-es teszi, akkor megértem (mint amikor múltkor megdícsértem eggyet hogy fiatalabbnak néz ki xd) :D vagy ha egy 10 éves, de egy korombelitől ez sértés...

F19

2013. márc. 9. 10:19
 12/20 anonim ***** válasza:
Attól is függ milyen hangszínnel mondják ezt.
2013. márc. 9. 10:27
 13/20 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló vagyok.

Egyébként engem is mondtak már cukinak.Nem esett jól annyira.Viszont érdekes lehetek akkor, mert mellé qrva mély hangom van és 167 cm vagyok:D

2013. márc. 9. 11:04
 14/20 A kérdező kommentje:
#12 cukin mondtam neki, hogy cuki :)
2013. márc. 9. 11:12
 15/20 anonim ***** válasza:
Nekem eszem ágában nem lenne a barátomat lecukizni. Cuki a kiscica, állatka, a csecsemő, de nem egy férfi.
2013. márc. 9. 11:15
 16/20 anonim ***** válasza:

Mert egy férfi az férfias,nem cuki.

Ez egy degradáló jelző.

2013. márc. 9. 11:41
 17/20 anonim ***** válasza:

Ajaj, ez egy nagyon jó kérdés..

Akkor lehet, hogy a kiszemeltem most azt gondolja, hogy nincs esélye nálam és csak barátként tekintek rá?

Én is írtam már ennek a bizonyos fiúnak, hogy aranyos. Azt nem, hogy cuki, képtelen lennék egy pasinak ilyet írni, de szerintem az aranyosban nincs semmi rossz.. Egyébként, ha kedveskedik, vagy segít nekem, mit mondjak neki?! Csak nem jövök mindig a köszi, kedves vagy dumával, az olyan egyhangú..

De jó tudni, hogy nem szeretitek ezeket a kifejezéseket..

2013. márc. 9. 12:22
 18/20 A kérdező kommentje:
Nekem ez amúgy tök meglepő volt. Nem gondoltam volna, hogy ennyien nem szeretitek. Azt hittem örültök, ha valaki azt mondja, hogy jaj de cuki vagy :D
2013. márc. 9. 13:11
 19/20 Polarbear válasza:
Azért azt sem várhatjátok el egy lánytól hogy azt mondja rátok, milyen helyesek vagytok / férfiasak.Szerintem meg ez lenne kellemetlen.Az aranyosban benne van minden amit egy lány szeret. Lányoknál az aranyos szerintem inkább gyűjtőnév. :D
2013. okt. 13. 13:07
 20/20 anonim ***** válasza:
Ezek a szavak tulajdonképpen lekicsinyítő egy férfi számára. Ezért sértő. legfőképp a cuki.
2017. dec. 20. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!