Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szanalom vagy megertes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ájszíjú kérdése:

Szanalom vagy megertes?

Figyelt kérdés
Csak engem idegesit ez a sok sirankozo 20 eves szuz srac? Na meg az alacsony, girnyokrol mar ne is beszeljunk... nem ertem mert hiszik azt hogy ha ide jonnek sirankozni jobb lesz nekik. Szamomra ez felfoghatatlan
2013. márc. 8. 00:18
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Leftbehind.

Valóban. Inkább olvastam helyette.

2013. márc. 8. 00:57
 32/34 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt 13 évesen netem. BBS volt, ha mond valakinek ez valamit :D Most 32 vagyok, de még 1x

nem mértem le, hogy mekkora, és nem is viszonyít-

gatom másokéhoz.

2013. márc. 8. 01:01
 33/34 anonim ***** válasza:

júkencímí válasza:

Engem is k.rvára idegesítenek!

Párszor írtam az ilyen kérdésekhez, de nem bírom az iramot... :/

Már annyiszor leírtam, hogy... áhh! F@sz kivan az ilyenekkel! >:(

20f és szűz :)

2013. márc. 8. 01:09
 34/34 anonim ***** válasza:
A pénisz (kuki?) méretével és szüzességükkel foglalkozókat valahol szánom, olyan világba születtek, ahol úton útfélen az a téma, hogy 25centis az etalon, és 13 évesen ciki szűznek lenni. Mivel vannak még szüzek és nem mindenki rendelkezik giant farokkal, és ennek feldolgozására és megértésére nem elég érett, ezért itt megkezdi az aggódást. Ha zavar, meg se nyisd.
2013. márc. 8. 01:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!