Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ájszíjú kérdése:
Szanalom vagy megertes?
Figyelt kérdés
Csak engem idegesit ez a sok sirankozo 20 eves szuz srac? Na meg az alacsony, girnyokrol mar ne is beszeljunk... nem ertem mert hiszik azt hogy ha ide jonnek sirankozni jobb lesz nekik. Szamomra ez felfoghatatlan2013. márc. 8. 00:18
11/34 anonim válasza:
Az MSZP hivatalos fórumán mégis csak gázabb lenne, mint itt nem? :D
12/34 LeftBehind válasza:
Azért itt,mert ez itt a GyakoriKérdések.hu és ez barátom egy rohadt gyakori kérdés.
13/34 anonim válasza:
oda csak kommunista "lókolbász eladó" postolható ki :)
14/34 anonim válasza:
mert itt személytelenül tudják. nem kell senkinek (akár ismeretlennek) a szemébe nézni. és remélhetnek a sok troll közt néhány hasznos tanácsot...
15/34 A kérdező kommentje:
Kicsit mar felb@sz h felnezek ide es 90%ban olyan kerdes fogad hogy: meleg vagyok? Jo ez a farok meret? Mert vagyok szuz? Miert csak bunko sracok csajozznak?...
2013. márc. 8. 00:29
16/34 anonim válasza:
Már nem győzik törölni. Viszont a kérdezők 99%-a nem
használja a keresőt. Pedig az ilyen kérdésekre nem is
egy találat lenne...
A lustaság és a nemtörődömség netovábbja :)
17/34 LeftBehind válasza:
Akkor javaslom,hogy kerüld a "Szerelem,szex" kategóriát a GYK-n.
19/34 LeftBehind válasza:
Hát én a többi kategóriában még nem találkoztam ilyen jellegű kérdéssel.
20/34 A kérdező kommentje:
Leftbehind
Valoszinuleg az lesz csak sajnalom h az ilyenek teszik tonkre az oldalt. Erdekes regen tudtak az emberek ertelmes kerdeseket feltenni...
2013. márc. 8. 00:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!