Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szanalom vagy megertes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ájszíjú kérdése:

Szanalom vagy megertes?

Figyelt kérdés
Csak engem idegesit ez a sok sirankozo 20 eves szuz srac? Na meg az alacsony, girnyokrol mar ne is beszeljunk... nem ertem mert hiszik azt hogy ha ide jonnek sirankozni jobb lesz nekik. Szamomra ez felfoghatatlan
2013. márc. 8. 00:18
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

16 -os!

- valakiafalatkaparja -

Szerintem azért teszik ki újra a már ezredjére is feltett kérdést, mert személyre szabott választ várnak, akkor csak rájuk figyel x mennyiségű válaszoló abban az x időben, amíg végleg le nem sz@rják a kérdést.

2013. márc. 8. 00:36
 22/34 A kérdező kommentje:

Shevy

az a baj hogy a legtobb nem is tini

2013. márc. 8. 00:38
 23/34 LeftBehind ***** válasza:
Öreg,szerelem és szex az interneten? Szerintem várható volt,hogy mi fog történni. Akinek egészséges nemi élete van,az mégis miért tökölne itt? Világos,hogy csak a kitaszítottak,az idióták és a lelki betegek kérdeznek.
2013. márc. 8. 00:39
 24/34 Pretty Ballerina ***** válasza:

Engem nem idegesít, ha normális az a kérdés.

Csak az a baj, hogy jellemző szinte mindre (akadnak azért kivételek, csak nem olyan sok), hogy ezek a srácok megkeseredettségükben általánosítanak, ráhúzzák azt a skatulyát, amivel találkoztak az összes lányra, ami meg azért igencsak túlzás. De a sok kudarc meg persze csak erősíti bennük a pesszimizmust, azzal jön a rossz kisugárzás, önbizalomhiány, aztán persze, hogy nem sikerül nekik. Ördögi kör.

Aztán egy részük vagy nagyon nyafogós lesz, másik meg vagy nagyon agresszív, harmadik meg lesz*rja az egészet. Meg akadnak azért olyanok is, akik összekapják magukat. Csak ahhoz meg túl kell lépni azon ami eddig volt, és tanulni belőle. Csak a saját hibáinkat vagyunk hajlandóak a legkésőbb elismerni.

2013. márc. 8. 00:41
 25/34 anonim ***** válasza:

Leftbehind:

pl telefon alkategória. Olyanokat akarnak csinálni, 0

tudással, feleslegesen, hogy a hajam égnek áll.

Persze kiirja a kérdést, kap rá pár hasznos választ (a

20 semmit sem érő mellé), aztán pár nap múlva kiirja,

hogy bedöglött a telefonom, hogy javítsam meg. Rá pár

napra meg megkérdezi, hogy hol javítanak telefont.

Canis merga (jó név :D):

Miért kell személyre szabni a 13 éves vagyok, és 12 centi

a f*rkam kérdést?

2013. márc. 8. 00:43
 26/34 LeftBehind ***** válasza:
25. OK,én külön a párkapcsolati problémákra gondoltam és nem az idiótákra általában.
2013. márc. 8. 00:44
 27/34 anonim ***** válasza:

Leftbehind: Nézd meg, a felrakott kérdésekből mennyi a

felesleges, mennyi a fake, és mennyi az, ami tényleges

problémát feszeget úgy, hogy elegendő háttérinformációt

is ad, nem csak címszavakban.... Ma is 1 db értelmes

kérdést olvastam, pedig vagy 100-at kinyitottam. (mai

napon kiírt kérdésre értem)

2013. márc. 8. 00:46
 28/34 LeftBehind ***** válasza:
2013. márc. 8. 00:48
 29/34 anonim ***** válasza:

Én nem a - mekkora az ideláis farok méret - kérdezők védelmében szóltam. :D

Mikor regisztráltam ide, bevallom, még az ezotrika rovatban töltöttem időm fő részét... De, ott lealjasodtak a kérdések az UFOkokig...O.o Amin már nevetni sem tudok...Mert napjában kettőször előjön ugyan az a kérdés.

Érdekes, most vagyok 23 éves, de nekem 13 éves koromban nem volt internetem, mégis felnőttem, hogy nem tudtam, hogy mekkora az ideális farokméret... :D

2013. márc. 8. 00:52
 30/34 LeftBehind ***** válasza:
Canis Merga - a te legnagyobb szerencséd,hogy 13 évesen nem volt neted.
2013. márc. 8. 00:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!