Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szanalom vagy megertes?
16 -os!
- valakiafalatkaparja -
Szerintem azért teszik ki újra a már ezredjére is feltett kérdést, mert személyre szabott választ várnak, akkor csak rájuk figyel x mennyiségű válaszoló abban az x időben, amíg végleg le nem sz@rják a kérdést.
Shevy
az a baj hogy a legtobb nem is tini
Engem nem idegesít, ha normális az a kérdés.
Csak az a baj, hogy jellemző szinte mindre (akadnak azért kivételek, csak nem olyan sok), hogy ezek a srácok megkeseredettségükben általánosítanak, ráhúzzák azt a skatulyát, amivel találkoztak az összes lányra, ami meg azért igencsak túlzás. De a sok kudarc meg persze csak erősíti bennük a pesszimizmust, azzal jön a rossz kisugárzás, önbizalomhiány, aztán persze, hogy nem sikerül nekik. Ördögi kör.
Aztán egy részük vagy nagyon nyafogós lesz, másik meg vagy nagyon agresszív, harmadik meg lesz*rja az egészet. Meg akadnak azért olyanok is, akik összekapják magukat. Csak ahhoz meg túl kell lépni azon ami eddig volt, és tanulni belőle. Csak a saját hibáinkat vagyunk hajlandóak a legkésőbb elismerni.
Leftbehind:
pl telefon alkategória. Olyanokat akarnak csinálni, 0
tudással, feleslegesen, hogy a hajam égnek áll.
Persze kiirja a kérdést, kap rá pár hasznos választ (a
20 semmit sem érő mellé), aztán pár nap múlva kiirja,
hogy bedöglött a telefonom, hogy javítsam meg. Rá pár
napra meg megkérdezi, hogy hol javítanak telefont.
Canis merga (jó név :D):
Miért kell személyre szabni a 13 éves vagyok, és 12 centi
a f*rkam kérdést?
Leftbehind: Nézd meg, a felrakott kérdésekből mennyi a
felesleges, mennyi a fake, és mennyi az, ami tényleges
problémát feszeget úgy, hogy elegendő háttérinformációt
is ad, nem csak címszavakban.... Ma is 1 db értelmes
kérdést olvastam, pedig vagy 100-at kinyitottam. (mai
napon kiírt kérdésre értem)
Én nem a - mekkora az ideláis farok méret - kérdezők védelmében szóltam. :D
Mikor regisztráltam ide, bevallom, még az ezotrika rovatban töltöttem időm fő részét... De, ott lealjasodtak a kérdések az UFOkokig...O.o Amin már nevetni sem tudok...Mert napjában kettőször előjön ugyan az a kérdés.
Érdekes, most vagyok 23 éves, de nekem 13 éves koromban nem volt internetem, mégis felnőttem, hogy nem tudtam, hogy mekkora az ideális farokméret... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!