Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőt még önvédelemből is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőt még önvédelemből is gyávaság szánalom megütni?

Figyelt kérdés
Mondjuk, ha az életemre törne vagy az én lejáratásom a célja ami aljas indokból történne.
2012. jún. 6. 17:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
nem csak önvédelemből nem gyávaság
2012. jún. 6. 17:09
 2/19 anonim válasza:
igen.
2012. jún. 6. 17:10
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha az életedre törne, ok.

Ha lejárat, nem ok.

2012. jún. 6. 17:12
 4/19 DiMalto ***** válasza:
Rúgni lehet!!
2012. jún. 6. 17:13
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom.

Már miért lenne gyávaság? Ne éljen azzal vissza, hogy "jaj nő vagyok, nem üthet meg". Nőként mondom, hogy gusztustalanok az olyan nők, akik ezt kihasználják.:/

2012. jún. 6. 17:15
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha fegyvert használ akkor érthető az önvédelem, de fegyver nélkül mit árthat egy nő? Csapkod meg kapálózik? :D Nem lennék képes megütni akkor se ha minden erejéből ver, mer általában nekik jobban fáj ha megütnek mint neked.

Volt már olyan csajom aki elkezdett verni behúzott egyet aztán megsértődött hogy egy állat vagyok és fáj a keze, közbe meg nem csináltam semmit csak néztem.

2012. jún. 6. 17:17
 7/19 hunkurunkvirág ***** válasza:
29%
"A nő szomjazza a verést..."
2012. jún. 6. 17:22
 8/19 anonim ***** válasza:

Ha lejárat., és te megütöd, akkor te járatod le saját magadat.

És onnantól kezdve te egy kis görény leszel, ő pedig még hitelesebb pletykaforrás.

2012. jún. 6. 17:39
 9/19 anonim ***** válasza:
ha rámtámad én úgy lerúgom hogy ott marad. nehogymár azt higyje hogy azért mert nő bármit megtehet :D
2012. jún. 6. 19:13
 10/19 anonim ***** válasza:
9-es: Csak nem személyesen Damu Roland vagy a sittről???
2012. jún. 10. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!