Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő azt mire véli ha egy férfi elmondja a problémáit? Puha pöc.sként tekint rá és egy szánalom kupacként vagy értékeli hogy megosztja vele?
Szerintem az a "szánalomkupac", ha valaki olyan helyzetet teremt, hogy valaki csak azért, mert férfi, ne lehessen őszinte, ne mondhassa el a problémáit.
Egy nagyon felvilágosulatlan és begyepesedett meglátás elvárni egy férfitól, hogy megjátssza magát, hogy a férfilétre való tekintettel ne beszéljen az őt nyomasztó dolgokról, hogy egy férfinak nem lehetnek érzelmei és pláne "gáz" ha ki is mutatja az érzéseit.
Na ez a szánalomkupac. Ha valaki hiteles ember, akkor akár férfi, akár nő, a megfelelő helyen, időben, közegben természetesnek kell lenni, hogy kimutatja az érzéseit és őszintén beszél a gondjáról, öröméről, bármiről.
Ergo nekem olyan nő nem is lenne nő és nem is kéne, aki azért tekintene rám puhapöscként vagy "szánalomkupacként", mert beszélek neki a problémáimról. Az olyannak nincs érzelmi intelligenciája.
Nem árt nem elfelejteni, hogy a problémák kibeszélésekor más az elvárt eredmény férfinál és nőnél:
- a nő együttérzést akar kapni és adni;
- a férfi konkrét megoldási javaslatokat.
van egy barátom/haverom,aki nagyon érzékeny egy srác,állandóan csak a problémáival jön,még nekem is lerontja a hangulatomat és untat. -.-"
van egy legjobb barátom,aki elég érzéketlen típus,nagyon ritkán,de elmondja a problémáit,tőle megtiszteltetésnek veszem.
a pasim meg sosem beszél a problémáiról,amúgyis egy érzéketlen p*cs,mikor én panaszkodok a problémáimról,akkor meg HA engedi,hogy befejezzem a monológom,utána rögtön témát terel.
...szóval szerintem - legalábbis nálam - attól függ,hogy milyen viszonylatban van a két ember egymással,hogy a férfi állandóan csak a problémáival jön és ha kipanaszkodja magát és esetleg tanácsot is kér,akkor meg tudja-e oldani a problémáit azzal,hogy meg is fogadja-e az értelmes tanácsokat.
tippek:
-Ne panaszkodj mindig!
-Viszonozd a megértést,mikor a nő problémáit hallgatod!
-A jó tanácsokat fogad meg!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!