Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is szánalmas?
Olvasgattam a kérdéseket és a válaszokat, nagyon elszomorít ,hogy mindenki facebookon csajozik meg ismerkedik aztán pedi csodálkozik ,hogy élőben képtelen odamenni egy lányhoz,megérinteni stb...
az külön díjat érdemel aki randira hív valakit facen vagy szeremet vall.
Mi történt a mai fiatalsággal??
21:16 vok a "face kényelmesebb..."
igen szánalmas szerintem 16/F vagyok
Nehogy azt hidd,hogy így csinálja a legtöbb fiatal!
Csak azoknak a nagyrésze akik ezen a gyík oldalon vannak.
Hozzám senki sem jött oda soha. :( Meg voltam győződve róla, hogy ronda vagyok, mint a bűn, én is főleg neten ismerkedtem, direkt bénább srácokkal, hogy ők tuti nem utasítanak vissza, de még ők is.
Egészen kb 18 éves koromig, míg felszedtem egy ilyen álomcsávót, akiért szó szerint összeverekedtek a csajok, és ötletem se volt róla, hogy?
Kiderült, hogy nem én vagyok ronda, hanem a világ töketlen, és aki a neten ismerkedik az pláne. Halál nyugalommal odamegyek a fullos pasikhoz, és nem küldenek el sőt! Egyszerűen fogalmam sincs mire vár mindenki, miért nem szólít csak úgy meg embereket. Legrosszabb esetben beszéltek öt percet aztán annyi.
Bár tény, hogy én nem a rajköcsögök/cicák társaságát keresem, és úgy találok értelmes emberekre.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!