Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is szánalmas?
Olvasgattam a kérdéseket és a válaszokat, nagyon elszomorít ,hogy mindenki facebookon csajozik meg ismerkedik aztán pedi csodálkozik ,hogy élőben képtelen odamenni egy lányhoz,megérinteni stb...
az külön díjat érdemel aki randira hív valakit facen vagy szeremet vall.
Mi történt a mai fiatalsággal??
Régen minden jobb volt.
ennyire azét ne legyél már naiv!
Persze mindig a nők a hibásak, még csak véletlenül sem te.
Kérdező, vaáltoznak az idők, de azért ne általánosíts már...
A nyomiknak már csak ez jutott..:)
Nálam épp ezért lett beállítva,hogy ismeretlen semmit se lásson,ne írhasson üzenetet se.És ha netalán mégis bejelöl valami idegen,egyszerűen nem jelölöm vissza.
16/L
Érdekes ez a kérdés. "Mondok" valamit így az elején: mindenki úgy ismerkedik, ahogyan tud; amire lehetősége van. Mindig nagyon irigyeltem nemtől függetlenül a bátor embereket, akik csak úgy oda mernek menni, és meg mernek szólítani valakit. Na, hát belőlem éppen ez hiányzik a legjobban; és nyilvánvalóan nem vagyok egyedül ezzel a dologgal, problémával.
Nem az internettel van itt a probléma, hanem az emberekkel, akik mindezt használják! Az internet egy eszköz, egy lehetőség, amit ki lehet használni, és élni lehet vele. Sőt, a mai modern világban szerintem ki is kell ezt használni. De sajnos azt tapasztaltam, hogy az interneten nagyon sok minden ráfér az embereknek a "képére". Amilyenek a kinti életben, olyanok itt is.
Én ezt a kérdést igazából a társkereső oldalakra tudom vonatkoztatni, és a "facebook" kifejezés helyére ezt tudom tenni. Nekem ezekben, a társkereső oldalakban van nagyobb tapasztalatom. A facebook-on nem vagyok aktív, meglehetősen ritkán megyek fel rá. Nem is igazán értem, hogy itt hogyan lehet egyáltalán ismerkedést kezdeményezni, mert hiszen ugyebár, itt, mint közösségi oldalon eleve olyan emberek vannak tudomásom szerint bárkinél felvéve, akik már ismerik az illető személyt, tehát a kinti életben is találkoztak egymással legalább egyszer-kétszer.
Ebből a szempontból tekintve a facebook mint internetes forma egy nagyszerű kiegészítése az egymással történő kapcsolattartásnak. De valóban úgy érzem én is, hogy manapság ez már "túllőtt" a célon, és sokan túlzásba viszik az internetes kommunikációt, tehát fölöslegesen használják. De ez már nemcsak a fb-ra vonatkozik, hanem más dolgokra is, pl. msn-re, skype-ra stb.
De erre még nem is mondanék talán semmit, hogy ha minden rendben lenne a társkereső oldalakkal. Az alábbiakban olyan dolgokról is írok, amelyek más témákba is belevágnak.
Tehát ezek már nem közösségi oldalak, itt már elvileg mindenki ismerkedési szándékkal van fent. Hát ez itt sajnos a nagy probléma, hogy "elvileg". Mert én azt vettem észre, hogy a gyakorlatban éppen ezt akarják a legkevésbé! Érdekes ez az ellentmondás, nem?! A társkereső oldalakra felregisztrálnak, és jelentős részben nem is akarnak ismerkedni, hanem csak szórakoznak, illetve nem tudom. De nekem nem úgy tűnik, hogy ezeken az oldalakon ismerkedni szeretnének! Ha ez így lenne, akkor legalább visszaküldenének egy rohadt válaszlevelet ezek a léhűtők, mert még e-mail-elérhetőséget is szoktam adni a fizetős, illetve korlátozott levélszámú oldalaknál. De nem, azért sem; nem teszik meg még így sem, illetve nagyon ritkán. Pedig vannak, akik még külön le is írják azt, hogy válaszolni fognak!!! Hát ki érti ezt? ... én nem, az biztos! De sajnos ez még közel sem minden, sok más rossz dolgot is tapasztaltam.
Emellett pedig az igények, elvárások is nagyon nagyok lehetnek, el vannak szállva maguktól! Illetve ahogyan említettem, eleve nem is akarnak ismerkedni. Ennyire bunkók lennének az emberek ilyen nagy arányban?! Hát itt messze nem csak ez van a dologban! Mert ugyan mivel lehet azt megmagyarázni, hogy felregisztrálnak, aztán sokan még el sem olvassák a leveleiket, pedig belépnek!!! Vagy azt, hogy felregisztrálnak, aztán utána már be sem lépnek, vagy pedig csak egyszer. Az ilyenek pedig jó lenne, ha törölnék magukat, ha mégsem akarnak itt fent lenni! De nem; ott "virítanak" még hónapok múlva is.
Hát, szerintem éppen ez a szánalmas, amiket itt fent művelnek ezeken a tk. oldalakon, hogy nagyon súlyosan visszaélnek az embereknek a természetes igényeivel, vágyaival!!! Az ismerkedés az kétoldalú dolog, és itt fent hiába van meg bennem a kellő bátorság, kezdeményezőkészség, ha egyszerűen NEM AKARNAK ISMERKEDNI AZ ISMERKEDŐS, TEHÁT TÁRSKERESŐ OLDALAKON!!! Sajnos akármilyen képtelenségnek tűnik, de sajnos ez van, és ez még nagyon sok embernek a tapasztalata rajtam kívül! Akkor már hiába tettem meg bármit is, az egész nem ér semmit sem. Erről pedig nem az internet tehet, ahogyan korábban már utaltam rá. Ahogyan itt, a társkereső oldalakon viselkednek, az eddigi életem legnagyobb csalódását jelenti. Pedig ez egy óriási lehetőség lenne, ha az emberek akarnának, és tudnának is vele élni!
Hát...nem tudom, hogy így mi lesz. Lehet, hogy kénytelen leszek magamat "megerőszakolni", és valamikor odamenni egy lányhoz valahol kint; utcán, buszon, boltban stb, és meg kellene szólítanom. De még azért nem adtam fel, próbálkozok a tk. oldalakkal is, mert nincsen más lehetőségem az ismerkedésre. Viszont én már csak a csodában bízok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!