Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőt még önvédelemből is gyávaság szánalom megütni?
Figyelj ha csak egy gerinctelen fosadék vagy akkor úgy is megütöd.
Én olyat láttam, amit azt hittem soha sem fogok. A lány is és a fiú is spiccesek voltak, a lány szó szerint elkezdte ütni vágni a barátját, ő meg tűrte, lefogta. De a lány vérre ment, olyanokat lesózott neki, én el se hittem. Végül közéjük álltam. De a lányt hárman sem tudtuk lefogni és letépte a srácról a pólóját. Telibe, beleköpött a fülébe, össze vissza ütötte vágta, lebirkózta és ráült a srác fejére.
Ez nagyon brutális, fájdalmas, lejárató és megalázó. A fiú pedig csendben tűrte.
Végül elmagyarázta a lánynak, hogy ha még egyszer ilyet csinál soha többé nem látja. És ennyi.
A lánynak meg volt az oka a kiborulásra, de ekkorára nem.
Ennyi a különbség a gerinctelen sz.aralak és a férfi közt.
Ül, vár, kibírja és lenyugtatja. Nem pedig oda sóz a lánynak kettőt, hogy megmutassa kinek van nagyobb tenyere.
férfi?
az addig oké, hogy nem ütött vissza, de még le is lett birkózva, meg a fejére is ráült? azt azért hogy: még hagyta is magát?
Abban a lányban több erő volt, mint néhány korabeli fiúban.
Persze a srác leszedte magáról, a lány nem ült percekig a fején. De itt pont nem ez a lényeg, hanem az, hogy nem ütött vissza.
Egyes patkány, pedig már azért megüti a barátnőjét, mert az kiabálni mert Önméltóságával.
Pár évvel ezelőtt volt 1 barátom, aki mindig üvöltözött velem, ha nemet mondtam valamire. Értsd pl: Kimegyünk sétálni? Nem, mert fáj a hasam. És leüvöltötte a hajamat is. Nem tartott soká ez a kapcsolat, de ugyan abban a társaságban mozogtunk. Később egy bulin már fáradt voltam, mondtam, hogy haza megyek, erre a reakció: teljes erejéből elkezdett rugdosni ott ahol ért.
Ezek után úgy vagyok vele, hogy aki megüt egy lányt/nőt, az nyugodtan kínok közt belefulladhat a Dunába. Ha "jogos", ha jogtalan a bántalmazás.
szerintem te hülye vagy.
attól hogy téged jogtalanul rugdalt a barátod.. (apropó ha olyan intelligens lennél nem jöttél volna össze egy ilyen barommal) attól én még nem fogom hagyni hogy ugyanezt tegye velem egy csaj.. ha letépi a polóm és így megaláz én leverek neki egyet. és ez jogos. jogtalanul nem bántanék egy nőt sem. ne éljen senki vissza azzal mert nőből van mert az ugyanolyan undorító dolog mint egy nőre mért ütés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!