Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tanácsot szeretnék kérni ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácsot szeretnék kérni ez ügyben?! Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Hát én egy 16 éves lány vagyok. Jártam 7 hónapig egy fiúval, de 1 hónapja szakítottunk. Ő 18 éves lesz a hónap végén. Mindig egy olyan fiú volt, hogy szerény, tisztelte a nőket, becsületes, nagyon jó fiú volt...velem volt az első csókja is, az első petting, nem volt az a csajozós típus. Mindig jobban érdekelték a romantikus dolgok és soha nem érdekelte az, hogy jól megdugjon egyszer egy lányt...elnézést a kifejezésért! Amióta sszakítottunk megismerkedett egy csajjal...hát nagyon csúnyácska a csaj, de oda van érte...igazából olyan a csaj, mint egy igénytelen ri-banc vagy nem is tudom...amióta ezzel a lánnyal lóg meg a tesójával meg a saját hugával meg a többi rossz társasággal minden egyes nap részeg...minden csajt ki akar használni, akit tud azt meghúzza menősködik, népszerű akar lenni meg a stb Nekem nagyon fáj ez az egéész, mert én hülye még mindig nagyon szeretem őt, és ő is nagyon imádott engem hisz első barátnője voltam és nagyon sokat is bizonyított felém...Nem tudom mért csinálja ezt...arról nem beszélve, hogy a szülei meg a testvérei elköltöztek a házból és most egyedül lakik és már 3 hete lóg a suliból és ez fura nagyon, mert mindig okos, jó tanuló srác volt...nem tudom mit tegyek, nekem nagyon fáj főleg, hogy másokkal szexel ma megbeszéltünk egy randit...de segíteni akarok neki, mert ez így marhára nem jó....adnátok nekem tanácsokat ez ügyben? Előre is köszönöm!

2013. márc. 7. 21:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Segíteni akarsz neki, vagy visszakapni őt?
2013. márc. 7. 21:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Igazából mindkettő megmondom őszintén :)
2013. márc. 7. 21:24
 3/8 anonim ***** válasza:

Itt az ideje hogy békén hagyd. Jártatok, szakítottak, vége. Azt hogy a volt srácod hogy éli és kivel az életét, neked már nem sok közöd van hozzá.

Lépj túl rajta..mást úgysem tehetsz.

2013. márc. 7. 21:48
 4/8 A kérdező kommentje:
És mért lépjen túl rajta magam, amikor még bármi lehet köztünk? :D ez nevetséges...egyébként meg ő hívott ell randira és buliba is a haverjaival, mert be akar mutatni nekik....
2013. márc. 7. 21:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Hallottad már azt a mondást hogy

"felmelegítve csak a töltött káposzta jó" ?

Aminek egyszer vége van azt kár újra felmelegíteni, mert ezek szerint a szakítási okot nem voltatok képes megoldani.

Arról nem is beszélve, hogy a srác elég könnyen túladott rajtad hiszen írod, hogy van csaja, és mindenkivel lefekszik.. Akkor miért gondolod hogy te kellesz neki??

Ha meg úgy érzed hogy van még esély, akkor miért ide írsz kérdést? Miért nem neki írsz, hogy találkozni akarsz vele, újra az övé akarsz lenni? hogy szereted?? Neki kell elmondani, nem nekünk.

Bár én elgondolkodnék azon, hogy mennyire szerethetett ha 1 hónappal a szakítás után más nők ágyában megtanulta a szex édes örömét.. (csak éppen téged hagyott ki belőle)

2013. márc. 7. 22:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Az nem biztos, hogy szexel...sokan mondták, hogy csak féltékenyíteni akar vele...de én meg nem leszek féltékeny, mert tudom, hogy jobb vagyok azoknál a lányoknál :D
2013. márc. 7. 22:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Az az igazság, hogy már most féltékeny vagy a leírásodból ítélve.

Egyébként segíteni nem tudsz rajta, valószínűleg ő így éli ki a szakításból fakadó csalódottságot, dühöt, stb. Majd lenyugszik.

Visszakapni pedig ne akard, mert nem véletlen lett vége, ugye?

2013. márc. 7. 23:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Jó ötletnek tartom, hogy beszélni akarsz vele! Valakinek észhez kell térítenie, és lehet, hogy rád hallgat, és egy próbát mindenképpen megér, és mert engem is megrémített a helyzete, reménykedem a sikeredben. :) (ha gondolod írd meg). Kár lenne egy ilyen embert elveszíteni, hülyéből már van elég :(
2013. márc. 8. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!