Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdnél valakivel csakhogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdnél valakivel csakhogy sok pénzed és luxus körülmények között éljél?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy van egy férfi/nő aki azt mondja neked hogy egész életedbe eltart nem lesz semmi dolgod nem kell dolgoznod nem kell lényegében semmit sem csinálnod csak vele szeretkezni nem vagy megkötve nincsenek kitételek nem vagy az ővé csak amikor szexre vágyik akkor te ott leszel és cserébe kapsz lakást autót utazást pénz egyszóval luxust.

Persze csak mértékkel szóval tegyük fel egy igényes üzletemberről van szó...

Elfogadnád az ajánlatát?

2009. szept. 13. 02:29
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem se. Ha az ember eladja a becsületét/értékrendjét akkor nincs visszaút.

F/18

2009. szept. 15. 17:57
 32/39 anonim ***** válasza:
69%
tehát azért olyan sikeres üzletember, mert előre megvesz neked egy autót, anélkül, hogy tudná mit is kap érte. ez a magatartás jellemző az üzletemberekre. ezért lesznek sikeresek, mert zsákbamacskát szoktak venni.
2009. szept. 15. 18:01
 33/39 anonim ***** válasza:
Hogy döntöttél?
2010. febr. 17. 15:36
 34/39 anonim ***** válasza:
szerintem már hawaiion van :)
2010. febr. 17. 15:39
 35/39 anonim ***** válasza:

Szerintem meg eladták rabszolgának, vagy kamu volt.

Amúgy manapság csinos összegekért bérelhetnek maguknak a férfiak egy-egy estére hétvégére, művelt, szép, okos, nyelveket beszélő hölgyeket, szóval ilyet, hogy adok lakást, kocsit, utazást, luxust, cserébe szexelsz velem, ha kedved van, csak egy idióta ajánl fel, vagy valaki, akinek nincs is meg a fedezet, csak be akar hülyíteni.

2010. febr. 17. 15:41
 36/39 A kérdező kommentje:

Csak most vettem észre hogy többen érdeklődnek hogy döntöttem :)

Végülis belementem mert izgatott a dolog és kiváncsi voltam de semmi nagy durranás nem történt.

Lefeküdtem vele de nem volt jó annyira nem voltunk egy hullámhosszon ő csupa olyat élvezett amit én nem és rá is jöttem hogy ott a hibaa az egészbe hogy ő csak kapni szeret adni nem :S

Az első alkalom után meg is kaptam az autót de én mondtam neki hogy nem jó nem élveztem az egészet és így nem látom értelmét és nem akarom folytatni, és visszaadtam neki a kocsikulcsot.

Azóta se láttam...

2010. ápr. 5. 22:27
 37/39 anonim ***** válasza:

"csupa olyat élvezett amit én nem"

Mik voltak azok a dolgok?

2010. ápr. 6. 20:07
 38/39 anonim ***** válasza:
Esetleg megadhatnád az email címét. :D
2010. júl. 6. 21:42
 39/39 anonim ***** válasza:
Én nem azt kérném, hogy lakást adjon, meg kocsit, mert azt úgy sem adná örökbe. Csinos kis összegeket akasztanék le minden alakalomért és kész.
2010. júl. 6. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!