Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnél valakivel csakhogy sok pénzed és luxus körülmények között éljél?
Tegyük fel hogy van egy férfi/nő aki azt mondja neked hogy egész életedbe eltart nem lesz semmi dolgod nem kell dolgoznod nem kell lényegében semmit sem csinálnod csak vele szeretkezni nem vagy megkötve nincsenek kitételek nem vagy az ővé csak amikor szexre vágyik akkor te ott leszel és cserébe kapsz lakást autót utazást pénz egyszóval luxust.
Persze csak mértékkel szóval tegyük fel egy igényes üzletemberről van szó...
Elfogadnád az ajánlatát?
Azt mondta nem akar ilyen szerelem meg ilyesmit szóval csak szexre amúgy 38 éves és igen vonzó igaz van felesége de gyereke az nincs.
Én csak attól félek hogy ez mind csak ígéret mert azt mondta nem szólna bele az életembe csak szexeljünk és ennyi de mi van ha pár alkalom után nem így fogja gondolni? És már nem fogok tudni elszakadni tőle soha és akkor nekem később hogyan lesz családom?!?! :S
Ha te nem fogadod el, küldd át hozzám!
Viccet félre téve, szép szép, de gondold jól meg.
Először is, ha nem tudod biztosan, hogy ki ez, meg milyen, akkor lehet, hogy nem is igaz, csak hülyít. Mondjuk vannak ilyen expresszes hirdetések, hogy jaj de gazdag vagyok, kitartanék fiatal lányt, szexért cserébe. Hát nekem azok például bűzlenek.DE tegyük fel, hogy ez igaz.
Aztán, gondolj abba bele, hogy nem valószínű, hogy te diktálsz. Egy ilyenért cserébe, a minimum az, hogy akkor és annyiszor teszed szét a lábad, amikor neki tetszik. nem egy segély szervezet, igazából ő tesz neked szívességet, és lehet, hogy hallgathatnád is, nyuszika szépen viselkedjél, ha már mindent a feneked alá tettem, mert vissza is vehetem ám.
Aztán így rendes párkapcsolatról ne is álmodj. Kinek kell egy olyan csaj, akit egy jó fej üzlet ember kúrogat, ha épp úgy tartja kedve. Kb. egy a tízezerből, aki ezt tolerálná. Átmenetileg. De nem örökké. Az az egy is csak akkor tolerálná, ha tudná, hogy abbahagyod.
Nem tart örökké. Jól hangzik, de úgysem. Pasit akarsz, megun, megunod, hogy csinálni kell stb. Na milyen lenne utána? Albérletben, villamossal, munka nélkül? Mert amit ad, azt úgy sem örökbe adja, csak amíg nyuszika jól viselkedik.
Én a nemre jobban hajlok. Pedig én is szeretném a luxust, de magadat eladni érte, háát na. Ha a nevemre adna mindent és beinthetnék egy fél év múlva és lenne egy luxus lakásom meg egy kocsim, ami tényleg az enyém, most épp nem lenne párkapcsolatom, akkor meggondolandó lenne, de amúgy szerintem felejtős.
figyelj, én is 20 éves vagyok, és engem ugyan igy bolonditott egy pasi, még nem feküdtem le vele, ki derült hogy lányokat futtat, és sztriptiz bárba viszi őket táncolni, ha ebbe bele mész, mivel hogy ő tudja róllad azt hogy hiányt szemvedtél, akkor hogy ha te le fekszel vele, majd ad neked drogot, utánna el visz táncolni, és ez 100 %
és utánna már nem fogsz tudni le szokni a drogról, és bármit meg fogsz neki tenni, csak hogy anyaghoz juthass, szóval , nekem abban volt szerencsém hogy meg hallottam rólla hogy milyen emberke, és hogy miket csinál, szóval nagyon gondold meg hogy mit fogsz csinálni, mert gondolj bele, tele van pénzel, és azt mondja neked hogy neki nem kell szerelem, csak sex, na ez már eleve büzlik
aztán meg ha van pénze akkor annyi, meg szebbtől szebb nők mennének el vele sexelni alkalmakként, szóval vigyázz, nagyon,
hát én elhiszem hogy nagyon rossz érzés lehet ha valaki úgy nő fel, hogy végig nélkülöznie kell, de ennek az ajánlatnak az elfogadását, bármilyen csábítónak is tűnik most, szerintem 99,9% hogy később megbánnád. ez tönkretenné az életedet és az esélyedet hogy teljes értékű életet élj majd, családdal, egészséges önbecsüléssel. mert mindig ettől az embertől függenél majd, aki téged használna mint egy tárgyat. és persze hogy akkor ez még csak a legjobb eset, hogyha tényleg betartja a szavát. de ennél sokkal nagyobb szörnyűségeket is művelhet veled. és még lehetne ragozni és sorolni a végtelen okot, hogy miért ne.
én is 20 éves lány vagyok, és nem vagyok ostoba, úgyhogy nekem még csak eszembe sem jutna elfogadni ezt.
Ha az a valaki Penelope Cruz, akkor igen!
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!