Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdnél valakivel csakhogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdnél valakivel csakhogy sok pénzed és luxus körülmények között éljél?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy van egy férfi/nő aki azt mondja neked hogy egész életedbe eltart nem lesz semmi dolgod nem kell dolgoznod nem kell lényegében semmit sem csinálnod csak vele szeretkezni nem vagy megkötve nincsenek kitételek nem vagy az ővé csak amikor szexre vágyik akkor te ott leszel és cserébe kapsz lakást autót utazást pénz egyszóval luxust.

Persze csak mértékkel szóval tegyük fel egy igényes üzletemberről van szó...

Elfogadnád az ajánlatát?

2009. szept. 13. 02:29
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
94%
Ezt mondja most neked, majd megun, utána egy másik nőnek mondja ezt. Ugye te sem gondolod komolyan, hogy valaki a szexért milliókért fog neked autót, lakást venni, utaztatgatni, és utalni minden hónapban százezreket a számládra? Nincs olyan hülye, aki ezt megteszi. Max 1 alkalomra ad neked irreális összeget, mondjuk 100.000 Ft-ot, de ne éld bele magad, hogy majd Audi A8-ba csücsülsz 2 hét múlva, és Mexikó tengerpartján sütteted a hasad. De még ha igaz is lenne, de mégegyszer mondom ez csak hazugság, akkor is gondolj bele, hogy mivan ha szerelmes leszel? Senkinek nem kell olyan nő, akit XY k..ogat és közben tejel. Mert ez k..vaság. De próbáld meg, akkorát fogsz koppanni hogy az nem igaz. Különben is, pont a szegény lányokkal lehet ezt megcsinálni, mert azok beveszik a mesét, hogy jajj mert gazdag és akkor huuuu.
2009. szept. 13. 08:19
 12/39 anonim ***** válasza:
92%
A celebek 99%-a így él! Ha olvasol bulvárt, akkor leszűrhető, hogy milyen ez az élet. Ma én, holnap más. Ma jól élek, holnap koppanok. Ráadásul az én értékeim szerint, mind qurva. Inkább legyek szegényen boldog, mint gazdagon értéktelen. Megtalálod te a párod, akivel nagyon boldog életed lehet.
2009. szept. 13. 08:45
 13/39 anonim ***** válasza:
93%

Nincs annyi önbecsülésed, hogy keress magad mellé egy középosztálybeli fiút, akit szívből szeretsz?

NE fogadd el az ajánlatát, mert megbánod. Ez mellett, ha igent mondasz, azzal belesétálsz az egérfogóba, ahonnét nem menekülsz addig, amíg ő nem akarja.

2009. szept. 13. 09:03
 14/39 anonim válasza:
82%

nemhiszem,hogy jó ötlet lenne

ha olyan jó pasi és pénzes is minek fizetne 1 csajra milliókat akivel csak szeretkezni akar.ennyi erövel kimehetne az utcára is és felszedhetne egy prostit

azmeg már csak lelkiismeretesség kérdése,hogy tönkretehetsz egy házasságot.

2009. szept. 13. 09:09
 15/39 anonim ***** válasza:
93%
nem! soha nem lennék ku.rva... engem nem lehet megvenni. 24/L
2009. szept. 13. 09:35
 16/39 anonim ***** válasza:
86%

Egész életedben????

Áhhh.

És mi van ha lefekszel vele és nincs megelégedve a teljesítményeddel?

Olyan mint az autónál a próbakör.

Áhhh inkább nem kell?

Akkor nincs pénz luxus csak megb@szott(bocs a kifejezésért de ez az igazság)

Gondolom azt tudod hogy ha belemész akkor nincs nyávogás hogy és nem szeretem az orált(anált)

Meg hogy én nem nyelem le mert pfúj.....

Az van amit ő mond.

vagy nincs pénz meg luxus.

2009. szept. 13. 10:14
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó hozzázolóval egyetértek...Akor aztán nyelni kell.

Viszont ha esetleg késobbi nehéz idokre számítasz, tegyél félre a bunda/cipo pénzbol 1 számlára kamatozni, valamint minimum a lakást írasdd a nevedre.Haszonélvezeti joggal egyutt! Mondd meg neki, hogy jobban el tudnád magad engedni, ha tudod, hogy nem kell attól félj, hogy fedél nélkul maradsz, ha elhagy :D

2009. szept. 13. 11:53
 18/39 anonim ***** válasza:
69%
És mi lesz, ha barátod lesz idővel, hogy magyarázod majd el neki, hogy "bocs, de most mennem kell szexelni, mert ezért van ilyen szép lakásom, meg autóm, meg ékszerim..."? Vagy egész életedben majd nem lesz senkid? Aztán ha meg nem teljesíted minden kivánságát az "örenek", akkor meg mehetsz a levesbe, aztán se kocsi, se lakás, ott fogsz állni 30 évesen és nem lesz senkid és semmid! Jól gondold meg!
2009. szept. 13. 12:03
 19/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszotokat.

Rengeteget gondolkodom amúgy mert 1 hónapja kaptam az ajánlatát de kb úgy érzem magam mint egy mesébe azóta majdnem minden nap kapok valamit már elvitt nyaralna több helyen is voltunk meg vásároltunk meg már van autóm is szinte lesi a kivánságaimat. Én már mondtam neki amiket ti is hogy mi lesz később meg minden és az volt az első dolga hogy minden az én nevemen lesz és ne féljek mert mindenem megmarad akkor is ha már vége lesz.

De én akkor is félek a meghurcoltatástól :S

2009. szept. 13. 13:04
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, én megértelek, én is nehéz körülmények közt élek, és tudod nem mondom, hogy nem vállalnám be. addig benne lennék a dologban, amíg nem köszönt be egy nagyobb szerelem az életembe és amúgy a pasi bejön, nem taszít, sőt még jóban is vagyunk. nincs ebben semmi szörnyű, nem vagy ettől erkölcsileg kevesebb, mindenki úgy boldogul, ahogy tud. nem kábítószerrel vagy gyerekekkel fogsz kereskedni, pusztán kötsz egy mindenkinek kedvező megállapodást. csak az a fontos, hogy nagyon vigyázz magadra és fontold meg alaposan, kinek beszélsz erről.
2009. szept. 13. 13:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!