Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdnél valakivel csakhogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdnél valakivel csakhogy sok pénzed és luxus körülmények között éljél?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy van egy férfi/nő aki azt mondja neked hogy egész életedbe eltart nem lesz semmi dolgod nem kell dolgoznod nem kell lényegében semmit sem csinálnod csak vele szeretkezni nem vagy megkötve nincsenek kitételek nem vagy az ővé csak amikor szexre vágyik akkor te ott leszel és cserébe kapsz lakást autót utazást pénz egyszóval luxust.

Persze csak mértékkel szóval tegyük fel egy igényes üzletemberről van szó...

Elfogadnád az ajánlatát?

2009. szept. 13. 02:29
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
65%
Ezt a játékot ismerem. Az a címe legyen Ön is luxuskurv@!
2009. szept. 13. 16:59
 22/39 anonim ***** válasza:
49%

hat jo, ha te komolyan gondolod, hogy szivesen leszel k.urva sok penzert cserebe, akkor vegulis lehet hogy tenyleg jol jarsz es azt kapod amire szamitasz.

en ezt nem tudom megerteni, semmi vagyonert, semmi luxusert, fenyuzesert nem adnam el magamat. de ez a te dolgod, te dontesed, te eleted, a kovetkezmenyei is csak es egyedul neked fog kelleni viselned. szoval csinald, ahogy jonak latod. ha jol jarsz vegul, akkor orulhetsz majd neki, ha pofaraeses lesz a vege es padlon leszel, akkor viszont nem hiszem hogy sokan fognak rohanni segiteni neked, mert csak sajatmagadnak koszonheted. es oszinten, en meg csak sajnalni sem tudnalak egyaltalan ha porul jarnal. de kivanom hogy ne igy legyen.

2009. szept. 13. 20:32
 23/39 anonim ***** válasza:
85%

Szerinted mégis mit mondjon?

Amit akarsz hallani......

Nyilván nem fogja azt mondani hogy ha már nem szexelünk akkor menned kell a lakásból és az autó vissza....

Ezek szerint lefeküdtél már vele.

2009. szept. 13. 20:54
 24/39 A kérdező kommentje:
Nem, azt mondta csak akkor akar velem lefeküdni hogyha én is úgy gondolom és ha elfogadom az ajánlatát...
2009. szept. 13. 23:11
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hallottál már arról a sorozatról hogy:Csajok szilikon ez lesz a paradicsom?Ez a sorozat tökre erről szól.Egy szegény lányt egy drogdrillel megkeress széppel jólval eteti és ha megunja mehet a pics..be.(ha szerencséd van csak ennyi) Csak a pénzért sexelni nem tudom,jól gondold át...Megér-e neked ennyit az életed,ha fütyül akkor ugranod kell nincs most fáj a fejem...

2009. szept. 15. 16:39
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
az előttem szólók már mindent leírtak, nem igazán tudok újat mondani, de a véleményem az, hogyha megléped ezt amit tervezel, akkor hiába leszel gazdag, én nem foglak irigyelni! (és nem azért mert én gazdag vagyok)
2009. szept. 15. 16:44
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

persze. csak szexre kellesz neki, azt sem tudja, hogy milyen vagy az ágyban, mert még nem feküdtél le vele, de már autót is kaptál tőle, ami a te neveden van.

milyen fajta "üzletei" vannak?

2009. szept. 15. 16:53
 28/39 A kérdező kommentje:

Építkezési vállalkozó de nem csak magyarországon csinálja hanem külföldön is.

Ebben igazatok van hogy nem tudhatja milyen lenne a szex és az is bennevan hogy nem tetszene neki.

Igen láttam a sorozatot, nagyon megfogott benne valami és szinte az összes részt láttam, nagyon tanúságos de én nem tudom mit tegyek, van egy hetem eldönteni :S

2009. szept. 15. 17:09
 29/39 anonim ***** válasza:
67%

Én nem, az anyagi javak nem boldogítanak.

19f

2009. szept. 15. 17:47
 30/39 anonim ***** válasza:
66%

Naná! Menet közben úgyis meglátod megéri e? Aztán ha nem, kidobod, hisz csak szex és más semmi. Semmivel sem leszel több, ha nyomorogsz és büszkén lobogtatod a tisztességes vagyok táblát. Bár ettől még nemleszel rossz, a f.szi megkapja amit akar és cserébe Te is jól jársz. Család alapítás! Hol vagy még attól.

Ne légy buta, 1 x vagy fiatal!

2009. szept. 15. 17:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!