Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az gáz, ha egy pasi kér a csajtól mindig pénzt, és ő vesz neki mindent?
Én addig alapból nem mennék bele egy kapcsolatbaamig a magam kenyerét minimum(!) meg nem tudom keresni. Nekem égne az arcom ha a barátnőmnek kellene eltartania engem...
Szerintem ne csak a vásárlásra mondj nemet, hanem úgy ahogy van erre az egész kapcsolatra... felesleges leülni vele erről beszélni, hiszen ha annyi esze nincsen ömagától, hogy lássa mennyire szánalmas ez, akkor ha megprobálnál segiteni neki, akkor sem úgy reagálna ahogy éppeszű emberektől elvárás lenne.
A Mai világban nem hiszem el hogy egy egészséges 20+ fiatalember ne tudna akármilyen munkát is szedni magának...
Nézd én eladóként dolgoztam számos helyen, és nem csak rám volt jellemző, hanem a kollégáimra is, hogy tiszta szívből megvetettük az ilyen fickókat.
Amikor zsinórban mindig a lány fizetett, a gyerek meg játszotta a menőt. Persze engem hívnak hülyének mert mellettem egy nő soha semmit nem fizet. Az ilyet viszont élősködőnek hívják.
Az empátia nagyon hasznos dolog, csak meg kell vele tanulni bánni. Eleve nem árt, ha az ember a segítséget jól tudja értelmezni. Mert te azt hiszed, hogy segítesz neki. Közben pedig egyáltalán nem, ugyanis gyakorlatilag életképtelen nélküled és amíg pénzt adsz neki, semmi indoka, hogy ezen változtasson. Segíteni azzal segítesz ha elzárod a csapot.
A másik nőként ne legyél olyannal aki a saját életével nem tud mit kezdeni, aki nem tud felelősséget vállalni érted, bármi történik. Bár a "pasi barátom" kifejezést félek most nem tudom helyesen dekódolni. Mert lehet még nem hatott a kávém, de nem tudom eldönteni, hogy most a pasid vagy a barátod. Végül is mindegy, mert barátságnak igen egyoldalú, kapcsolatnak pedig igen reménytelen sajnos.
Hát gáz!
Miért nem mersz neki nemet mondani?
mi az, hogy úgymond barátod? jártok vagy csak barátok vagytok?
nem mindegy...párkapcsolatban egy ideig érthető, bár akkor sem piára, hát még drága piára..
de kisegítésnek, vagy meghívni kajára...az más
kicsit részletezhetnéd, hogy mégis mit takar a minden és mennyi az annyi!
ha meg lennék szorulva akkor elfogadnék a barátnőmtől pénzt, úgy hogy később visszaadom, de égne a pofám ha kölcsön pénzből játszanám az urat! ez ultra gáz! te meg béna vagy, hogy hagyod magad! szép dolog a szerelem, nyilván egy pár tartson össze anyagilag is, segítsék egymást, de nevetséges dolog, hogy az egyik fél a másik jövedelméből finanszírozza az extra kiadásait. ingyenélő kis bu*zibogárnak gondolom így látatlanban a barátodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!