Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha a pasi egy évvel fiatalabba csajtól?
Figyelt kérdés
2009. szept. 29. 18:50
1/12 anonim válasza:
nem. az a lényeg h jol megvagytok.
2/12 anonim válasza:
Ha szeretitek egymást és megértitek egymást akkor miért számítana az az egy év?
Tudod,azt mondják a fiúk lassabban érek,mint a lányok ezért van sok lánynak idősebb barátja.De azt is mondják a kivétel erősíti a szabályt!;)
egy tini.
4/12 anonim válasza:
Az én párom 8 hónappal fiatalabb mint én. Ő most töltötte aug-ban a 22-őt én meg dec-ben fogom a 23-at.
Nem gáz nyugi
6/12 anonim válasza:
Én megőrülnék, ha a barátnőm magasabb/idősebb lenne nálam.
Belegondolni is szörnyű : / - természetesen egyéni vélemény
19/F
8/12 anonim válasza:
ismerőseim közt 2 év van a lány javára és nagyon jól megvannak szal róluk példát véve egyáltalán nem gáz:)
9/12 anonim válasza:
a szerelem nem ismer kort és határokat:)
10/12 anonim válasza:
De miért a csajTÓL? A csajNÁL. Így a helyes. Bocs hogy kötözködöm, de borzasztóan irritál ha ilyet látok.
Egyébként nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!