Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 19 éves pasi akarhat valamit egy 15 éves csajtól? De nem csak "azt" hanem komolyan is?
Sajnos a legtöbb pasi csak simán a friss húsra megy :s ha pasikkal jársz szórakozni, előbb-utóbb mindig bevallják. Azok is, akikről nem gondoltad volna...
Nagyon ritka az olyan srác, aki ilyen fiatal lánnyal komolyan tervez. Persze ez függ tőled is, ha nagyon érett gondolkodású vagy, akkor lehetséges, hogy komolyan vesz, mint pl. egy 18 évest. De ha átlagos 15 éves vagy, akkor csak játék vagy neki.
Sajnos, ez ilyen. Ki akar használni inkább, legyél résen.
Amúgy régen engem is hülyítettek mindig a pasik, amikor 15-16 voltam. De már átlátok rajtuk, és most jöttem rá a legtöbb mennyire aljas szemét, disznó.
:(
DE NEM AKARTAM ÁLTALÁNOSÍTANI, VANNAK KIVÉTELEK. CSAK KEVESEN...
Az utolsó két válaszadónak adok igazat.. miért ne akarhatna ?
ez hülyeség.. 15 éves csaj vagy.. nem 13... nem hiszem h nagyon kislány lennél.. biztos vagyok benne h egy próbát megér.. 4 év korkülönbség nem számit.. de te jobban ismered a fiút biztos, igy csak te tudhatod hogy olyan-e hogy csak "arra" megy, vagy tényleg letudja kötni magát.. de ez nem attól fog függni hogy te 15 vagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!