Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi, akivel két hete randizgatok és nem ír semmit nőnapra, mit jelent, nem gondolja komolyan az egészet?
Én eddig kétszer randiztam most egy sráccal, erre ma kijött elém öt percre a buszmegállóba, és egy rózsával várt nőnap alkalmából. Nekem meg ez picit sok is volt.
Nem biztos, hogy nem érdekled, lehet, hogy csak felesleges ünnepnek tartja.
De hisztis vagy! Lehet azt se tudja, hogy nőnap van.
Miért kell a legapróbb dologba is a legnagyobb hülyeségeket beleképzelni?
Magyarország a nőnapi felhíváshoz először 1913-ban csatlakozott, amikor az Országos Nőszervező Bizottság röplapokat osztott. A következő évben, 1914-ben már országszerte rendezvényeket szerveztek. A Rákosi-korszakban a nőnap ünneplése kötelezővé vált. Az eredetileg különböző időpontokban rendezett nőnap 1948-tól szovjet mintára március 8-ára esik.
A nőnap Magyarországon is elvesztette az eredeti munkásmozgalmi hangulatát, helyette a virágajándékozás dominál.
Különösképp kiemelném h nőnap elvileg 1909-től van...
ezzel én is így vagyok:D
de ne foglalkozz vele...én se teszem..nem ezen fog múlni a kapcsolatotok alakulása..ezt elhiheted..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!