Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy pasi, akivel két hete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi, akivel két hete randizgatok és nem ír semmit nőnapra, mit jelent, nem gondolja komolyan az egészet?

Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 20:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

„Ha egy pasi, akivel két hete randizgatok és nem ír semmit nőnapra, mit jelent, nem gondolja komolyan az egészet?”

„Én eddig kétszer randiztam most egy sráccal, erre ma kijött elém öt percre a buszmegállóba, és egy rózsával várt nőnap alkalmából. Nekem meg ez picit sok is volt.”

Na most akkor ki a f*sz tud rajtatok eligazodni?

2011. márc. 9. 02:20
 12/12 anonim ***** válasza:

22:19

Te hogy a fenébe nem foglalkozol vele?Áruld el a titkod!NA azért a tiszteletet adjuk már meg egy nőnek.Egy sms olcsóbb mint egy szál virág.Azért írhatott volna!Főleg úgy hogy jóban vagytok és randiztok vagy valami!

2011. márc. 9. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!