Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak neki? Nagyon durvát tettem, vagy nem annyira?
Figyelt kérdés
Tegnap házibuliba voltunk, nekidöngölem a falnak egy csajt a farkammal és végigtaperáltam, még a bugyijába is benyultam. Aztán sírt, és valahogy bocsánatot kell kérjek. Ja és nem voltam részeg. 18/F2013. márc. 3. 16:31
11/18 anonim válasza:
Utolsó válaszoló: Sejthetted volna, hogy ilyen tulok, mint a kérdező nem lesz képes a jelenlegi gondolkodásmódjától elvonatkoztatni.
12/18 anonim válasza:
te retardált f*sz,abba képzeld már bele magadat hogy nem élvezed,nem akarod és még is megteszik,az IQ-d kb a 80-at súrolja,ha tényleg sajnálnád nem itt b*szakodnál hanem végiggondolnád,de inkább kötekedj mint hogy felfogd amit a másik mondani akar
13/18 anonim válasza:
Akkor most képzeld el azt, hogy egy meleg, 18-20 éves srác ilyet csinál veled egy házibuliban.Jól esne, élveznéd?
14/18 anonim válasza:
A hatodikérzék nem egyenlő az empátiával. Hagyd békén azt a lányt szerintem.....
15/18 A kérdező kommentje:
jól van na értem. nem veszekedni akartam. úgy fogalmazok, hogy nem ellenezte, és nem tényleg nem csinált semmit az életbe hogy leesennekem hogy nem akarja vagy valami... akkor most hogy essen le nekem, hogy esetleg megakarja magát dugatni, ami amúgy a következő lepés lett volna, ha nem megy el. (mert amikor elment nem húztam vissza, semmi ilyen...) vagy hogy elakar menni tölem jó messze. nem voltam akaratos, csak kijött belölem a kannosság, és gyengéd voltam azért...
2013. márc. 3. 18:01
16/18 anonim válasza:
Ja, falnak vágtad és sírt. Tényleg gyengéd vagy.
17/18 anonim válasza:
ha tényleg annyira gyengéd lettél volna nem sírt volna,ne mentegesd magadat
18/18 anonim válasza:
Szerintem kezdetnek köszönd meg szépen, hogy nem jelent fel, mert lazán megtehetné...
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!