Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem borzasztó, hogy már a huszonéves fiatalok is párkereső oldalon próbálkoznak?
Figyelt kérdés
2013. febr. 27. 11:54
21/25 anonim válasza:
Miért lenne borzasztó? Amúgy meg nagyon kevesen használják a társkeresőt ahhoz képest amennyi fiatal van.
Én is kipróbáltam de senkivel nem ismerkedtem meg.
A közeli városban keresgéltem és volt kb 6 lány a 35.000es városban az én korosztályomon belül. Nem is nézett ki jól mindegyik, van aki már vagy 1 éve nem lépett be, akinek meg írtam az nem válaszolt.
22/25 anonim válasza:
De borzasztó, plusz annyit hozzátennék, hogy már 15-től felfelé is csak így megy. Egy ideig én is így próbáltam ,de rájöttem, hogy nem akarok olyan emberrel találkozni, akit élőben sose láttam, aztán a végén kiderült, hogy jól döntöttem, mert ótvar nagy ribi volt az illető. Élőben pedig nagyon ritka beszélgetést kezdeményezni, mivel egyszerűen mindenki rohan valahova, és olyan fejeket vágnak, hogy az ember nem szívesen megy oda (most Pestről beszélek). És akkor még az alapból bunkókról nem is beszéltem, illetve kevés a rendes, hátsó szándék nélküli ember, és igaziból nekem is van jobb dolgom mindig. Szóval nehéz ügy. 22/F
23/25 anonim válasza:
Nem borzasztó. Én ugyan nem használom, de miért ne próbálkozhatna ott mindenki, ahol jó neki? Vannak előnyei és hátrányai, ne csináljunk már ebből erkölcsi kérdést, könyörgöm...
22/F
24/25 anonim válasza:
amúgy az, hogy valaki társkeresőzik, nem zárja ki, hogy máshol is ismerkedjen. de a társkeresőn mindenki társat keres, az utcán/boltban/diszkóban pedig nem.
25/25 A kérdező kommentje:
Az a borzasztó, hogy szórakozóhelyen, vagy bárhol, a szerényebb külsejű, ugyanakkor cseppet sem értéktelen fiatalok labdába sem rúghatnak. Ha barátnőt szeretne, kutakodjon az interneten. Igaz, hogy férfias irányban tanul, de gyakorlatilag egész nap fiatalok között mozog (+még ha elmennek este egy nagyvárosi szórakozóhelyre) tehát még az sincs, hogy nincsenek korabeliek.
2013. márc. 1. 08:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!