Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Igaz ez? Olvastam, hogy a fiúk, , félnek" a csendes, zárkózott lányoktól mert, úgy gondolják nekik túl nagy elvárásaik vannak és nehezen kaphatóak, úgyhogy nem is próbálkoznak be náluk. Ez tényleg így van? Igaz ez?
Én nem félek tőlük.
Kettőből kettő lekoptatott,azután nyilvánvalóvá vált,hogy milyen lányoknál nem fogok próbálkozni ezentúl.
Nem gondoltam,hogy mindegyik lefog koptatni.De ez körülbelül olyan,mintha faltörőkossal vernék egy ajtót, miközben egy másik nyitva van.Minek pazaroljam az időmet olyan lányra,akinél úgyis reménytelen próbálkozni.
Amúgy is úgy állok a lányokkal,hogy ha próbálkozok valamelyiknél,annak vagy van valakije,vagy szerelmes valaki másba,vagy amikor már azt hinném,hogy révbe értem,akkor jön valami ismeretlen p*cs,aki lecsapja a kezemről.
Peches vagyok.
Egy zárkózott lányt pedig még nehezebb kiismerni,mint egy nem zárkózottat.Mondjuk mindkettő hátba szúrhatja az embert,szóval ebből a szempontból viszont nincs jelentősége.
Nekem az előző barátnőm ilyen volt..és teljesen kicsinált.
Nem merte kimutatni az érzelmeit,mindig annyira zavarban volt,hogy alig tudtunk beszélgetni,féltékenykedett,le akart beszélni a közösségi életről..
Ráment fél évem,majd szakítottam vele.Persze akkor meg én voltam a szemét...
17/F
Persze,hogy nem:)
De most egyenlőre nagyon nincs kedvem még egy ilyenhez.
Inkább egy vidám,nagyszájú lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!