Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Igaz ez? Olvastam, hogy a fiúk, , félnek" a csendes, zárkózott lányoktól mert, úgy gondolják nekik túl nagy elvárásaik vannak és nehezen kaphatóak, úgyhogy nem is próbálkoznak be náluk. Ez tényleg így van? Igaz ez?
Nem értem! Az előbb volt ilyen kérdés, csak pont az ellenkezője fordul elő, csak éppen a fiúktól féltek a lányok.
Ott leoltott mindenki mindenkit. Itt meg jönnek az okosabbnál okosabb tanácsok. Mi a különbség? Csak a nem fordult meg!
A kettős mérce.Mindenki azzal dobálózik,hogy az emberek egyenlőek,pedig nem azok.A természet sem így működik.Az erős fent marad,a gyenge elbukik,ergo az egyenlőség csak illúzió.
De persze minden nézőpont kérdése.
Az a baj, hogy az összes lány felszínes és anyagias. Én például nem vagyok egy adonisz és az fejem is ronda, ráadásul még ruháim is gázak, régiek és egy csajnak sem kellek. Amikor bepróbálkozom egyből elutasítanak csak, lerondáznak vagy az hazudják, hogy pasijuk van, amelyik gyáva őszinte lenni.
Én tudod annyira kiábrándultam az összes lányból, hogy soha többet nem is foglalkoozm veletek. Prostizni fogok menni, ők legalább a pénzémért szeretnek majd, ha már úgyis ilyen beteg világban élünk.
nekem nagyon fontos hogy aranyos legyen, de én nem az elvárásoktól parázok ilyeneknél (mert az az összes csajnál hatalmas, de teljesíthető) hanem hogy frigid. És kb 2 hetente egyszer szexelnék vele, többet hozzá se nyúlhatnék mert nem igényli, az szívás lenne.
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!