Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért próbálkoznak nálam a tanáraim?
Két és fél éve járok egyetemre, de eddig már nagyon sok tanárom próbálkozott nálam, vallomásokat tesznek, hogy mennyire odavannak értem, elhívnak randizni, és nem csak a fiatalok, hanem idősebbek is!
Sőt, már gimiben is ez volt, a banketten két férfi tanárom is odajött hozzám, az egyik gyakorlatilag egy nagy szerelmi vallomás szintű szöveggel, a másik nem volt ilyen, az csak a külsőmet dicsérte nagyon és meg is akart csókolni, és még 1-2 hónappal érettségi után az osztályfőnököm is randizni hívott, bár ő legalább 30 alatt volt korban...
Légyszi, segítsetek, hogy hogyan tegyek ez ellen, nagyon rossz érzés, már ebben a félévben a legtöbb órámra be se jártam, mert ott is éreztem, hogy már hamarosan lépni fognak és annyira kínos, de így már ez a dolog a tanulmányaimat is hátráltatja. :(
Egyébként nehogy azt képzeljétek, hogy valami fullos csaj vagyok, mert nem, sőt, kifejezetten fiatalabbnak nézek ki, mint amennyi vagyok, mert olyan az arcom, alakra se mondanám, hogy lenne bennem bármi extra, szóval nem értem, de tényleg nagyon kellemetlen.
Mit tegyek? Órákra muszáj járnom, mert anélkül nem megy, szóval valami más megoldás kellene.
21L
Azért próbálkoznak nálad, mert lehetőséget adsz nekik rá.
Valószínü úgy viselkedsz velük, vagy pillantasz rájuk, ami félreérthető lehet.
Szerintem van valami kisugárzásod amiről nem nagyon tudsz! :D
A nézésedben lehet valami amiről leveheted őket a lábukról. ha már azt mondod, nincs külsőleg semmi extra rajtad! Próbálj meg ne annyira csábítóan nézni, már ha ez lehet az oka, hogy rád állnak.
Én azt tanácsolom, ha mentek szórakozni a barátaiddal és rád állnak srácok/férfiak nyugodtan kérdezd ki tőlük, hogy mit látnak benned amiért úgy oda vannak. Ezt tanuld meg kezelni és bizonyos helyzetekben jól is jön. Mondjuk vizsgán :) Néha el kell sütni, ha nem tanultál :D ! Na, de komolyra fordítva a szót derítsd ki magadon mi az a valami és csak akkor vedd elő amikor használni akarod! :)
leirom mért csinálják ezt :
tanárok negyede (kb) pedofil!!!
Az a "baj", hogy mindenkivel kedves vagyok és sokat mosolygok, de ilyen a jellemem, ezt nem tudom visszafogni, viszont szerintem ez nem egyedi eset, hogy ilyen vagyok... vagy ez már elég ehhez, hogy pont engem szúrjanak ki? Vagy mi lehet?
De most ha odajön hozzám beszélgetni egy tanárom a folyosón, nem lehetek vele bunkó, vagy hogy csináljam?
Hát de azért kellemetlen, ha belegondolsz... bár az intelligensebbek akkor próbálkoztak, mikor már nem tanítottak a tárgyból, szóval csak félév végén, de attól még nem lehet tudni, hogyha visszautasítom és egyszer mégis tanít, akkor ezt megjegyzi aztán emiatt majd pikkel rám. Na meg vannak olyanok is, akik meg se várják a félév végét, hanem már tanév közben, az meg még inkább kellemetlen...
És egyébként van barátom, szóval mindenképp tárgytalan a dolog mindenképp, de már konkrétan eléggé szorongok emiatt. na meg a többieknek is feltűnik néha, amikor egy gyakorlati órán csak engem kérdezget a tanár, hozzám jön oda csak segíteni (ebben a félévben volt egy ilyen tárgyam, és tényleg csak az én nevemet tudta és csak velem foglalkozott végig, ez például szintén nagyon kellemetlen volt, és akkor még mások is olyan csúnyán néztek rám), aztán persze jól éreztem, hogy ez azért van, mert akar valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!