Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért próbálkoznak nálam a tanáraim?
Két és fél éve járok egyetemre, de eddig már nagyon sok tanárom próbálkozott nálam, vallomásokat tesznek, hogy mennyire odavannak értem, elhívnak randizni, és nem csak a fiatalok, hanem idősebbek is!
Sőt, már gimiben is ez volt, a banketten két férfi tanárom is odajött hozzám, az egyik gyakorlatilag egy nagy szerelmi vallomás szintű szöveggel, a másik nem volt ilyen, az csak a külsőmet dicsérte nagyon és meg is akart csókolni, és még 1-2 hónappal érettségi után az osztályfőnököm is randizni hívott, bár ő legalább 30 alatt volt korban...
Légyszi, segítsetek, hogy hogyan tegyek ez ellen, nagyon rossz érzés, már ebben a félévben a legtöbb órámra be se jártam, mert ott is éreztem, hogy már hamarosan lépni fognak és annyira kínos, de így már ez a dolog a tanulmányaimat is hátráltatja. :(
Egyébként nehogy azt képzeljétek, hogy valami fullos csaj vagyok, mert nem, sőt, kifejezetten fiatalabbnak nézek ki, mint amennyi vagyok, mert olyan az arcom, alakra se mondanám, hogy lenne bennem bármi extra, szóval nem értem, de tényleg nagyon kellemetlen.
Mit tegyek? Órákra muszáj járnom, mert anélkül nem megy, szóval valami más megoldás kellene.
21L
9. jól írja :)
10. nyilván nem fogja megmondani, melyik suliba jár :)
hehe tagadnak és kész...
könnyű azt mondani, hogy jobb jegyért rám mozdult :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!