Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem borzasztó, hogy már a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem borzasztó, hogy már a huszonéves fiatalok is párkereső oldalon próbálkoznak?

Figyelt kérdés
2013. febr. 27. 11:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
2006-ban a középsuliban még tapadtak rám a csajok, ma meg egy csajt se érdeklem! 7 év alatt is rengeteget változott a világ!:(
2013. febr. 27. 12:25
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Elhajtás típusok:

1.Udvarias, korrekt semmi lenézés esetleg még tanácsol is 1-2 dolgot (kb 5% ha ilyen)

2. Udvarias elhajtás de ott a szemében a “haahaa te féreg mit képzelsz magadról?“r

3.Közepes stílusban de később mindenkinek elmeséli hogy bepróbálkoztál (kisebb településen mindenki tudni fog róla - nagyobbakban csak minden 3.-4. Ember...

4. Aki nem hajt el azonnal hanem meghívatja magát jót zabál a ppénzeden majd utána egy rossz kifogással “nincs kisugárzás nem volt kémia“ elhajt

5.ordenáré módon...

4. Aki nem hajt el azonnal, hanem meghívatja magát jót zabál

2013. febr. 27. 12:34
 13/25 anonim ***** válasza:
+ 1: aki később ezért megveret a bátyjával, erősebb haverjaival stb
2013. febr. 27. 12:36
 14/25 anonim ***** válasza:

Igen az elmúlt 7 év alatt válaságba jutott a magyar társadalom, és a gazdaságunk is, no meg hát az egész világon problémákat generált a válság.

Na most egy ilyen nehéz időkben, amikor a hírekből is csak az ömlik, hogy mennyire megőrültek az emberek.

Egy ilyen helyzetben keresitek az ésszerűséget. Majd hogy nem lehetetlen.

2013. febr. 27. 12:36
 15/25 anonim ***** válasza:

Xeno!!

Komolyan megvertek ezért téged???

Hogyan történt??

2013. febr. 27. 12:44
 16/25 anonim ***** válasza:
Én is regisztrálva vagyok, de csak azért, mert amikor unatkozom, akkor tök vicces :D
2013. febr. 27. 12:49
 17/25 anonim ***** válasza:
Fentebbiek, ti hol próbálkoztatok, ahol ezek a dolgok értek titeket?
2013. febr. 27. 13:11
 18/25 anonim ***** válasza:

Sokan szerintem eleve rosszul indulnak. Ha valaki ismeretlenül odajön hozzám és két mondat után randira hív, azt én is elhajtom. Mert ő nyilván a külső alapján választ, szóval valószínűleg felszínes.

A párommal több év ismeretség után jöttünk össze. Így tulajdonképpen meg se kockáztatta, hogy elhajtsam, mert jófej volt, jól éreztük magunkat, és csak akkor lépett, amikor már pontosan tudta, hogy érzek iránta.

Az exemmel is ugyanez volt, igaz ott nem évek, csak hónapok teltek el.

Nem is értem, hogy ragadhatott le sok fiú ott, hogy ha egy lány jól néz ki, akkor rögtön randizni akarnak vele meg második randin megcsókolni. Könyörgöm, akkor még azt se tudod, ki fia borja a másik, minek csókolgatni? Aztán meg csodálkoznak, hogy a jóérzésű lányok, akik nem arra hajtanak, hogy csak dugjanak már, egy ilyen akció után elhajtják a srácot, néhány rossz tapasztalat után pedig már ha így indít valaki, eleve esélytelen.

2013. febr. 27. 13:21
 19/25 anonim ***** válasza:
Én nem így látom. Ezek a fiatalok azért ott próbálkoznak, mert máshol nincs lehetőségük. Vagy esetleg nincs ötletük, hogy hol ismerkedhetnének. Semmi kivetnivalót nem látok benne. Rengeteg teljesen normális ismerősöm van fent, mert meló mellett nincs idejük eljárkálni mindenfelé, ahol nem is biztos a siker. Persze, társkeresőn sem biztos, de ott legalább alapból többet tudnak meg az adatlap alapján az "ismeretlenről".
2013. febr. 27. 13:38
 20/25 anonim ***** válasza:
19-es vagyok. 10-es: mi köze a lányok arroganciájának ehhez?
2013. febr. 27. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!