Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, hogy egy alig huszonéves lány nincs hozzászokva ahhoz, hogy a fiúk hozzáérjenek (pl. megöleljék) vagy együtt kávézgassanak és hasonlók?
Nem velem kávéztál? :D Én is ilyen vagyok.
Nem normális, de előfordul. Életemben először most randiztam 1 hete, hát mit ne mondjak, elég zavarban voltam én is hogy egy fiúval kettesben voltam. Pedig én is elmúltam már 20 éves.
Önbizalom hiány, zárkózottság. Ez az oka.
szerintem oldottabb lesz, ha egyszer lesz barátja
azt viszont én sem szeretem, ha idegenek hozzám érnek, ha lehet kerülöm
Ez nem most volt, és nem is randi volt. És egy ilyen lányhoz hogyan lehet lelkileg közelebb kerülni?
Az egyébként valószínű, hogy nyitottabb lesz, ha lesz barátja, csak az a kérdés, hogy hogyan szerez magának barátot egy ilyen lány, ha ennyire gátlásos, és esetleg nem enged magához közel senkit. Egyébként nem voltam neki teljesen idegen, előtte vagy 2-3 évig elég rendszeresen beszéltünk msn-en.
inkább verbálisan próbálj hozzá közeledni, szóban dicsérd
finoman adhatsz neki visszajelzéseket is, h neked mi okozza a nehézséget vele kapcsolatban, de akkor mondj neki valami pozitívat is, h ne vedd el az önbizalmát
Azóta sajnos mintha eltávolodtunk volna egymástól, nagyon ritkán beszélünk. Személyesen pedig nem is nagyon tudnánk találkozni, elég messze lakunk egymástól. Ami plusz nehézséget okoz, hogy beleszerettem, de úgy érzem, hogy akkor elrontottam mindent, hogy biztosan unalmas voltam neki, meg hogy csalódott bennem stb. Ez az én hibám, ezt is képes voltam elrontani, mint mindent. :(
Amúgy köszönöm mindenkinek a válaszokat.
"szülei is tiltották a fiúktól gimis korában"
Mégegy ember, akit elcsesztek a szülei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!