Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a huszonéves srácok akik mindig itt panaszkodnak, hogy még sose csókolóztak, sőt nem is randiztak, azok miért nem próbálnak változtatni valamit az életükben a nyavalygás helyett?
A lehetőségek hiányoznak.
A munkahelyen, az iskolában nincsenek nők.
A baráti társaságban sincs lány.
ma 11:47
de a hozzáálláson és az igényen lehet. :)
Mert a kinézetükön, főleg az arcukon elég korlátozott mértékben tudnak változtatni.
Kíváncsi lennék, testi hibával, betegséggel hogy kondiznál. Mondjuk megnéznélek téged reumás athritis-szel, vagy sclerosis multipex-szel kondizni.........
Ez még hagyján, de én azt se értem, h milyen jogon várják el, h a csaj ne nézze azt, h néznek ki meg hogy mekkora lúzerek?
Ki akar összejönni egy csúnyasággal, akit még el is kellene tartani?
Én férfiként is nézem, h van e a csajnak pénze, nem majd én fogom eltartani, holott egy másik talpraesettebb lánnyal akár utazgathatnék a nagyvilágban...
És mielőtt elkezdődne a hiszti,nem vagyok az első ránézésre szerelmes vagyok típus, szal van időm felmérni, h érdemes e xy hölggyel ismerkedni vagy sem.
Ha bolti eladó nem is állok vele szóba:)
ma 11:48
Egyetértek én is igy válogatok, de én a szövegedből nem az anyagiakat emelném ki hanem a talpraesettséget. MErt ha egy lány pénzes még lehet teszetosza de ha mondjuk nem keres jol (mertugyebár ki keres mostanában jol?) de talpraesett akkor jöhet :)
csodálkozom,hogy nem jöttek még a fikázók...
különben meg ezt én sem értem,egy ilyen srác igazán megmagyarázhatná már végre,hogy mi a francért jobb az,ha elmerül az önsajnálatban?majd attól fog csókolózni?vagy randizni?valószínű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!