Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged nem zavar amikor a lúzer forma srácok megbámulnak?
nem zavar, csak gyorsan elnézek máshova hogy ne szólítsanak meg és ne kelljen elküldeni őket a bánatba.
nem szeretek másokat megbántani és nem-et mondani is félek, mert nem akarom hogy utáljanak, ezért próbálok béna meg unalmas lenni azzal akit le akarok koptatni.
Így max. az lesz a véleménye hogy "szegény unalmas kis lúzer", de nem az hogy "szemét k.rva pitsa, de gonosz" - és még mindig jobb az előző.
csak ez nagyon fárasztó, hogy csak így hosszadalmas munkával tudok elűzni magam mellől mást
ezért próbálom megelőzni és nem ránézni vagy nem meghallani ha mond valamit (ezért van nálam mp mindig)
Na, akkor most elmondom mi van a kérdező fejében szerintem. Pl. mikor megbámul egy kőműves és kb felfal a szemével, akkor olcsonak érzem magam, mert totál úgy tekint rám, mint egy darab húsra. Ha normálisan közeledne, lehet, hogy még meg is fontolnám a dolgot, de így... a helyzetet súlyosbítja a tény, hogy ez egy olyan pasi közreműköésével történik,aki sokkal idősebb és
"más ligában játszik". Ilyenkor elgondolkozom rajta, hogy valoban azt gondolja, van esélye (ilyen külsővel és VISELKEDÉSSEL) egy normális fiatal lánynál, mint én?! (nincs semmi bajom a kétkezi munkásokkal, csak egy tegnapi példa volt)
Te meg egy suttyó proli vagy! :)
Akkor válaszolok a kérdésre. Nem, nem zavar.
A kérdezőről alkotott személyes véleményemet meg megtartom magamnak, nehogy aztán engem is lesuttyózzon abban az igen intelligens módban, ahogy a kérdést is feltette. :)
Engem még a "lúzer" pasik sem szoktak megbámulni. Ha megbámulnának, azt gondolnám hogy azért mert tetszem nekik, vagy mert ennyire ronda vagyok.
17/L
Ha annyira zavar, hogy megbámulunk, akkor jogod van hozzá, hogy keményen beszólj, hiszen nekünk már úgyis teljesen mindegy, mert az önértékelésünk enélkül is a béka segge alatt van.
Egy "lúzer forma" 30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!