Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Téged nem zavar amikor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Téged nem zavar amikor a lúzer forma srácok megbámulnak?

Figyelt kérdés
Engem rohadtul zavar. -.-
2013. febr. 27. 07:15
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
14%
Mivel nem csak simán egoista vagyok hanem jócsávó is :) ezért engem is felkr pl amikor kis köpcös lányok megbámulnak reménykedő boci szemmel. Ennél jobban csak az tossza fel a fejem mikor még oda is jönnek és beszélnek szájjal nekem. A legmeredekebb volt mikor egy ilyen tonna donna odajött hozzám és benyögte: "Látok benned fantáziát". Maaan! Hát nem hittem el. Kimerevedett a fejem. Most mondtam volna, hogy "de csoda jó, én kilókat látok benned, és nem is keveset"? Eszem meg áll, legyünk már tisztában a saját fajsúlyunkkal. Hát hihetetlen ez.
2013. febr. 27. 09:54
 22/63 anonim ***** válasza:
100%
Engem az zavar jobban, mikor a cigó közmunkások utánam ugatnak. Akkor már inkább az örökszűz, forever alone típusú emberek bámulgassanak, azok legalább nem szólnak be, ha térdig érő szoknyában járok.
2013. febr. 27. 09:54
 23/63 anonim ***** válasza:
98%

Mi az hogy lúzer forma?

Gondolom arra gondolsz, hogy nem túlzottan helyes, jóvágású srácok -is- megnéznek...

Nem, engem nem zavar. Miért zavarna? Nézni szabad... Azt néz az ember amit akar.

Ha megállás nélkül bámulnak már 1 órája a vonaton, az lehet hogy egy kicsit zavar, de akkor sem azért, mert "nem helyes a pasi", hanem azért mert bámulnak.

Szerintem ne legyél ilyen rossz természetű.

Légy kedves és szerény. Attól mert valaki nem helyes, még lehet jó pasi, nem kell leírni. Ne a külső legyen már a legfontosabb.

23/N

2013. febr. 27. 10:27
 24/63 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem fontos különbség, hogy valaki néz vagy bámul. Én pl sosem bámulok senkit. Nem csak nőt nem. Tiszteletlenség.
2013. febr. 27. 10:43
 25/63 anonim ***** válasza:
100%
Engem az bámul meg, aki csak akar, ameddig befogja a száját és nem mutogat meg fütyülget.
2013. febr. 27. 11:17
 26/63 anonim ***** válasza:
14%
Én mindig azzal játszom, hogy a kiscsajokat, akiken látszik, hogy azért vannak a csávójukkal, mert nincs más/jobb/van pénze a gyereknek leszemezem a csávóról :D Vicces :D
2013. febr. 27. 13:02
 27/63 anonim ***** válasza:
54%
Képzeld én a magadfajta, elkényeztette, beképzlet, egoista szép lányok által lenyomizott lúzer forma srác vagyok és mégis volt olyan, hogy engem bámult szép lány buszon, meg szoktak szemezni is velem szép lányok, na és?! Nem fogok emiatt hisztizni, csak, mert te megszoktad, hogy mindig az van, amit te akarsz meg a sok csicska hódolód miatt már el vagy szállva, attól még nem kéne emiatt rinyálnod, inkább örüljél, hogy tetszel valaknek,mert, ha velem találkoznál nálam esélyed sem lenne, hiába vagyok én ronda a te szemdben én küldenélek el, ugynais rühellem az olyan személyiségű lányokat, amilyen te is vagy, kár, hogy lányokat nem lehet bántani, mert egy-két pofont szívseen lekevernék amagadfajta lányoknak, hogy észhez térjenek végre és tiszteljék a csúnya embereket is.
2013. febr. 27. 13:02
 28/63 anonim ***** válasza:
92%
A kérdező a 21-es válaszolóval szerintem remek párost alkotna. :D
2013. febr. 27. 13:14
 29/63 anonim ***** válasza:
93%
Az biztos.. Mind a ketten egyformán menthetetlenek!!
2013. febr. 27. 13:59
 30/63 anonim ***** válasza:
100%

"Mivel nem csak simán egoista vagyok hanem jócsávó is :)"

Anyád szavai nem számítanak.

Mellesleg erősen provokatív a kérdés, mivel a kérdező egyáltalán nem reagált.

2013. febr. 27. 13:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!