Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged nem zavar amikor a lúzer forma srácok megbámulnak?
Zavarni nem zavar, de ha valaki nagyon nagyon nem tetszik külsőre, akkor kb. reménykedek, hogy ne szólítson le, mert nem akarok több fájdalmat okozni neki, mint ami valószínűleg amúgy is van.
Én egy magamra nagyon igényes nő vagyok minden téren. A külsőmért nagyon nagyon sok áldozatot hoztam, nem a természet adottságai miatt nézek ki úgy ahogy, hanem sok szenvedés árán.
Na most odajön hozzám egy nagyon kövér, csúnya arcú, egy fejjel alacsonyabb, nálam fiatalabbnak tűnő, kopasz srác, akkor valahogy nem tud vonzani. Sajnálom. :(
Nem mondom, hogy ezek az emberek nem szerethetők, vagy hogy kizárt, hogy beleszeressek egy ilyen külsejű emberbe, DE nem az utcán, ahol kizárólag csak a nagyon előnytelen külsőt látom belőle.
Ettől még nem zavar, ha néz. Miért ne nézzen. :) Én is megnézem, aki tetszik.
22l
ma 09:17
Szerintem ez sokkal korrektebb hozzáállás mint a kérdezőé.
Engem nagyon, és fel is b@sz. De ezek nem csak lúzerek, hanem még ratyik is :)
27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!