Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Téged nem zavar amikor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Téged nem zavar amikor a lúzer forma srácok megbámulnak?

Figyelt kérdés
Engem rohadtul zavar. -.-
2013. febr. 27. 07:15
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
100%
10-essel értek egyet. Szánalmas vagy, hogy nő létedre így gondolkodsz!
2013. febr. 27. 09:05
 12/63 anonim ***** válasza:
78%
Egyébként a "lúzerforma srácok" a hasonlóan béna csajokat bámulják, szal visszanyalt a fagyi :D
2013. febr. 27. 09:08
 13/63 anonim ***** válasza:
68%
Nem. Viszont imádkozom magamban, hogy le ne szólítson, mert nem akarom megbántani, ha pedig megteszi, akkor muszáj elküldenem, azt pedig tök mind1, h hogyan csinálom, rosszul fog neki esni.
2013. febr. 27. 09:09
 14/63 anonim ***** válasza:
100%
Most ne haragudj már kedves kérdező, de ha lenne egy kis csöpp eszed is, akkor nem kérdeznél ilyet. Nem minden nő (szerintem csak lány) gondolkodik úgy min te, és ez ilyen kérdésekkel a "lúzerebb" pasiknak még a maradék önbizalmát is a föld alá döngölöd, de ez a ki agyacskádig nem jut el, mert az csak inkább csak fogalom mintsem hogy egy létező valami volna.
2013. febr. 27. 09:10
 15/63 anonim ***** válasza:
86%
Engem meg az zavar amikor a luzer forma csajok bámulnak meg. Rohadtul. Na megadod a cimedet és dugunk egyet?
2013. febr. 27. 09:16
 16/63 anonim ***** válasza:
90%

Zavarni nem zavar, de ha valaki nagyon nagyon nem tetszik külsőre, akkor kb. reménykedek, hogy ne szólítson le, mert nem akarok több fájdalmat okozni neki, mint ami valószínűleg amúgy is van.

Én egy magamra nagyon igényes nő vagyok minden téren. A külsőmért nagyon nagyon sok áldozatot hoztam, nem a természet adottságai miatt nézek ki úgy ahogy, hanem sok szenvedés árán.

Na most odajön hozzám egy nagyon kövér, csúnya arcú, egy fejjel alacsonyabb, nálam fiatalabbnak tűnő, kopasz srác, akkor valahogy nem tud vonzani. Sajnálom. :(

Nem mondom, hogy ezek az emberek nem szerethetők, vagy hogy kizárt, hogy beleszeressek egy ilyen külsejű emberbe, DE nem az utcán, ahol kizárólag csak a nagyon előnytelen külsőt látom belőle.

Ettől még nem zavar, ha néz. Miért ne nézzen. :) Én is megnézem, aki tetszik.

22l

2013. febr. 27. 09:17
 17/63 anonim ***** válasza:
80%

ma 09:17

Szerintem ez sokkal korrektebb hozzáállás mint a kérdezőé.

2013. febr. 27. 09:19
 18/63 A kérdező kommentje:
#16 Téged tényleg nem zavar? :O
2013. febr. 27. 09:32
 19/63 anonim ***** válasza:
88%

Engem nagyon, és fel is b@sz. De ezek nem csak lúzerek, hanem még ratyik is :)

27/f

2013. febr. 27. 09:36
 20/63 anonim ***** válasza:

Mi zavarna benne?:)

16

2013. febr. 27. 09:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!