Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az? (A kérdést lentebb írom ki, mert mindenki döntse el, hogy rákattint-e)
Az ember úgy van vele, hogy a saját fingját jobban elnézi, meg hozzáteszi, hogy hmm, milyen jó illatú, a másét meg egyből fikázza, hogy nyiss ablakot, meg görény, nem kapok levegőt, pedig sokszor saját maga is produkál ilyeneket?
Bocsi! :D
Ezt én sem értem, de a sajátom illatát még kedvelem is. Ugyanígy vagyok a toalettben is, ha valaki előttem végezte a nagydolgát, majd elhányom magam, a saját nagydolgom illata viszont nem zavar.
Talán tudatalatt annyira szeretjük magunkat, hogy saját magunktól elnézzük az ilyesmit.
Question of the year!!!!
Amúgy nem tudom a választ.
Ezen még soha nem gondolkoztam, de tényleg igazad van ... Ez olyan dolog, hogy az ember mikor fújja az orrát, megnézi a végterméket (már csak egészségügyi okokból is) de ha másnak folyik az orra akkor attól undorodik.. Nem tudom miért van ez.
Az a miénk, a sajátunk, megszoktuk :)
:D feldobtad :D hát mosolyt csaltál az arcomra , HAHHAHA :D
a kérdésed meg jogos,
Nem tudni , mindnekiben van egy kis egóizmus talán :D hahah
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!