Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy mindenki csak barátként tekint rám?

Figyelt kérdés
Pedig amúgy jól nézek ki, magas is vagyok. humoros, őszinte, kedves, jólelkű, érzelmes, nyugodt. Mindig mindenki szívesen beszélget velem, de egy ponttól valahogy senki nem akar tovább menni.

2013. febr. 12. 22:50
 1/8 anonim válasza:
lehet azt látják rajta próbálkozz be :D
2013. febr. 12. 22:52
 2/8 A kérdező kommentje:
de nem mert látom az arcukon ezt a mondatot: "te bizony egy jó barát vagy"
2013. febr. 12. 22:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem felületesen ítéled meg, és könnyen lemondasz a továbbiakról, holott talán sokan várják, hogy más téren is közeledj.
2013. febr. 12. 23:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Annyit még, hogy ha túl "tökéletes" vagy, azért is megelégedhetnek veled egyesek "csak barátnak" (áá... ez úgyis otthagyna engem előbb-utóbb!)
2013. febr. 12. 23:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem viselkedsz férfiként a nőkkel.
2013. febr. 13. 00:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem vagy elég férfias, vagy a kinézetedben, vagy a kiállásodban, vagy a viselkedésedben. Vagy ezek kombinációja.
2013. febr. 13. 02:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Próbálj kicsit udvarolni. A "nem-elég-férfias" nőnként változhat, a lényeg, hogy érdeklődj, folyamatosan. Vannak, akik babaarcú, szégyellős kisfiúkra "másznak rá", mások meg az ellenkezőjét várják el, stb.

A lényeg, hogy valahogy, szégyellősen, vagy lazán, de SZEXUÁLIS VONATKOZÁSBAN közeledj. Poénkodj finoman és nyitottan a szexel, erotikával, soha ne menj el semleges irányba... ettől lehetsz jófej barát is.

2013. febr. 13. 02:58
 8/8 anonim válasza:

Amíg nem jelzed, hogy nem csak barátságban vagy érdekelt, addig nem is tekintenek potenciális párnak. Ha esetleg a lány nem érdekelt a dologban, barátok még mindig lehettek - tudom, elég elcsépelt duma, de attól még igaz.

A másik pedig tényleg a kitartás. Én is voltam úgy, hogy a lány csak barátként tekintett rám. Én nem adtam fel, céltudatosan folytattam a közeledést egy éven át...végeredmény: több mint 5 éve együtt :)

2013. febr. 13. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!