Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért problémázik itt mindenki azon, hogy nincs párja?
Élvezzétek az életet míg egyedül vagytok amikor jönnie kell akkor úgyis megismeritek azt a személyt.
Itt sokan erőltetik direkt olyanokat írnak, hogy írjanak rájuk de attól még nem fogjátok megtalálni azt akit kerestek ráadásul időpocsékolás is. Főleg, hogy ez érzéseket sem lehet erőltetni bár igaz manapság a kapcsolatot 80% azért van mert akarják, hogy legyen valakijük és nem pedig azért mert szerelmesek.
L/18
Most engem akarsz meggyőzni,vagy magadat?
De sokan nagyon szeretnék a kapcsolatot,itt elég soknak még 1 se volt.
Nekem ilyen időszakos minden,ez is.Volt most olyan,amikor direkt nem kerestem,most meg szeretném.
én nem ismerkedem neten :D
egyébként azért meg kíváncsi voltam, hogy milyen okos kommenteket fognak írni mert itt mindenki annyira megtud mindent magyarázni :D
meg ilyen még nem volt, hogy itt valaki egyetértett velem szóval nem számítottam erre XDD
5ös vagyok megint.
Miért akar mindenki lefogyni?
Az szerintem hülyeség,ha valaki nem 200 kiló,akkor jó úgy,,ahogy van.De ez az én véleményem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!