Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért problémázik itt mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért problémázik itt mindenki azon, hogy nincs párja?

Figyelt kérdés

Élvezzétek az életet míg egyedül vagytok amikor jönnie kell akkor úgyis megismeritek azt a személyt.

Itt sokan erőltetik direkt olyanokat írnak, hogy írjanak rájuk de attól még nem fogjátok megtalálni azt akit kerestek ráadásul időpocsékolás is. Főleg, hogy ez érzéseket sem lehet erőltetni bár igaz manapság a kapcsolatot 80% azért van mert akarják, hogy legyen valakijük és nem pedig azért mert szerelmesek.

L/18

2013. febr. 10. 12:19
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Ebben igazad van.
2013. febr. 10. 12:20
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
the_sunset_limited megmondja a frankót :D
2013. febr. 10. 12:21
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
egy költő vagy komolyan. :) Te amúgy miért írtad ezt ki? Hogy rádírjanak? :D
2013. febr. 10. 12:23
 4/27 anonim ***** válasza:
Azért mert azok jönnek ide és tesznek fel ilyen jellegû kérdést akiknek nincs párja és zavarja õket. Olyan mintha a fogyókúra topikban megkérdeznéd hogy itt miért akar mindenki lefigyni....
 5/27 anonim ***** válasza:

Most engem akarsz meggyőzni,vagy magadat?

De sokan nagyon szeretnék a kapcsolatot,itt elég soknak még 1 se volt.

Nekem ilyen időszakos minden,ez is.Volt most olyan,amikor direkt nem kerestem,most meg szeretném.

6/27 anonim ***** válasza:
Lányként te könnyen élvezheted a single életet, mert bármikor beiktathatsz magadnak szexet. Így könnyű egyedül lenni.
2013. febr. 10. 12:24
 7/27 A kérdező kommentje:

én nem ismerkedem neten :D

egyébként azért meg kíváncsi voltam, hogy milyen okos kommenteket fognak írni mert itt mindenki annyira megtud mindent magyarázni :D

meg ilyen még nem volt, hogy itt valaki egyetértett velem szóval nem számítottam erre XDD

2013. febr. 10. 12:24
 8/27 anonim ***** válasza:

5ös vagyok megint.

Miért akar mindenki lefogyni?

Az szerintem hülyeség,ha valaki nem 200 kiló,akkor jó úgy,,ahogy van.De ez az én véleményem...

2013. febr. 10. 12:25
 9/27 A kérdező kommentje:
hatoska nem úgy van ahogy írod egy kapcsim volt eddig de én valahogy szerelem nélkül nem vágyom arra, hogy mindenféle pasival lefeküdjek
2013. febr. 10. 12:28
 10/27 anonim ***** válasza:
8 as nem érted mire írtam... ez a topik arra van hogy ilyenekrõl beszéljünk kiöntsék a szivüket akiknek nincsen senkijük ... Erre mondtam a fogyás dolgot.
2013. febr. 10. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!