Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért problémázik itt mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért problémázik itt mindenki azon, hogy nincs párja?

Figyelt kérdés

Élvezzétek az életet míg egyedül vagytok amikor jönnie kell akkor úgyis megismeritek azt a személyt.

Itt sokan erőltetik direkt olyanokat írnak, hogy írjanak rájuk de attól még nem fogjátok megtalálni azt akit kerestek ráadásul időpocsékolás is. Főleg, hogy ez érzéseket sem lehet erőltetni bár igaz manapság a kapcsolatot 80% azért van mert akarják, hogy legyen valakijük és nem pedig azért mert szerelmesek.

L/18

2013. febr. 10. 12:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Ja,én 23 éve várom,valahogy mégse jön..
2013. febr. 10. 12:30
 12/27 A kérdező kommentje:
lehet azért nem jön mert várod, majd mikor már nem számítasz rá akkor fog
2013. febr. 10. 12:30
 13/27 anonim ***** válasza:
Hiszi a piszi a kérdező, :D nem hiszek Neked. :D Nem ellenkeznél ennyire ha nem ismerkedni akarnál. :D
2013. febr. 10. 12:31
 14/27 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Tudod itt az oldalon lévők nagy részének még kapcsolata sem volt és mivel emberek vannak igényeik, amit ki akarnak elégíteni, de nem tudnak, mert nincs barátnőjük és miért nincs? van valamilyen problémájuk. Na ezért problémázik mindenki ezen. Nyílván te 18 évesen ezt nem érted meg, mert egy pillanat alatt bepasizhatnál, ha akarsz, de nem mindenkinek vannak ilyen adottságai.
2013. febr. 10. 12:31
 15/27 anonim ***** válasza:
Na,k*rvajó,majd ha 40 évesen találom meg..
2013. febr. 10. 12:34
 16/27 A kérdező kommentje:

13 ismerkedni szeretek csak éppen itt neten nem :D

fölöslegesnek tartom a fél órás beszélgetéseket ha úgysem lesz folytatása :D

14 egyébként az a baj, hogy ahelyett, hogy élőben ismerkednének, udvarolnának helyette itt ülnek a gyak előtt és itt akarnak tapasztalatot szerezni, nem csodálom, hogy így nem lesz senkijük.

2013. febr. 10. 12:35
 17/27 anonim ***** válasza:

Szerintem ő a túlzott erőltetésre gondolt.

Tudjátok, vmi amit nagyon akarunk, és túlzottan teperünk, könnyebben csúszik ki a kezeinkből, mert addigra megizzad a tenyerünk.

2013. febr. 10. 12:35
 18/27 anonim ***** válasza:
Jó látni, hogy vannak még okos, értelmes 18 évesek. Igazad van, én is így gondolom. Bár nekem könnyű, mert én egyedül érzem jól magam!
2013. febr. 10. 12:39
 19/27 A kérdező kommentje:
ilyet sem sűrűn írnak itt :) de örülök ha jól érzed magad :)
2013. febr. 10. 12:41
 20/27 anonim ***** válasza:
Tiszta lutri, mi?
2013. febr. 10. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!