Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért problémázik itt mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért problémázik itt mindenki azon, hogy nincs párja?

Figyelt kérdés

Élvezzétek az életet míg egyedül vagytok amikor jönnie kell akkor úgyis megismeritek azt a személyt.

Itt sokan erőltetik direkt olyanokat írnak, hogy írjanak rájuk de attól még nem fogjátok megtalálni azt akit kerestek ráadásul időpocsékolás is. Főleg, hogy ez érzéseket sem lehet erőltetni bár igaz manapság a kapcsolatot 80% azért van mert akarják, hogy legyen valakijük és nem pedig azért mert szerelmesek.

L/18

2013. febr. 10. 12:19
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
hát az már igaz, :D nincs értelme a semmiért beszélgetni. :D
2013. febr. 10. 13:09
 22/27 A kérdező kommentje:
pontosan :D
2013. febr. 10. 13:10
 23/27 anonim ***** válasza:
Azért alapvetően van egy lényegi különbség nők és férfiak között. Tekintve, hogy egy nőnél ez tényleg jó stratégia lehet, hogy nem görcsöl, kivár, amíg találkozik valaki olyannal, aki szerelmet ébreszt benne. Erre azért van esély, mert hozzá oda a pasik. Na, de ha sem a pasi, sem a lány nem lép (akinek amúgy ez nem is lenne dolga, de a mai világban már bizony előfordul), akkor szépen ellesznek mindketten egyedül, ahelyett, hogy párt alkotnának. Ezért a fiúnak bizony lépnie kell. Írogatni lányoknak, ismerkedni aktívan, azaz csajozni. Ezzel persze felvállalja annak kockázatát, hogy elutasítják. Én magam az aktív párkeresésre helyezem a hangsúlyt, nem várhatom, hogy majd egyszer eljön a sült galamb. Ez olyan, mint aki munkanélküliként csak bejelentkezik a hivatalba, aztán csak vár, de közben sehova nem ad be egy önéletrajzot se. Az, hogy összejön-e vagy sem az megint más kérdés. Nekem speciel 26 év alatt még nem jött össze. Jó elvagyok egyedül is, nem görcsösen akarok már magam mellé valakit. Azzal is elégedett lennék, ha egy randi összejönne. Bár ismerkedem neten és élőben is. Sőt, nekem neten még egy kicsit jobb is, mivel nem látják azonnal, hogy nézek ki. (És nálam ez nagy előny :D)
2013. febr. 10. 14:11
 24/27 A kérdező kommentje:
egyébként én neten nagyon nem szeretem, hogyha valaki ismeretlen ír és rögtön képet akar mert akkor tudom, hogy az fogja eldönteni, hogy beszélgetünk-e hogy tetszem-e neki és én az ilyeneket nem szeretem mert alapból tudom mit akar már.
2013. febr. 10. 14:15
 25/27 anonim ***** válasza:
24: Én direkt olyan vagyok, hogy egy ideig nem is kérek képet, mert akkor remélem, hogy ő sem nagyon erőlteti, és beleszeret a belsőmbe (és utána már annyira nem fogja érdekelni a kinézetem... :P)
2013. febr. 10. 14:20
 26/27 A kérdező kommentje:

úgy kell azt :D

bár neten keresztül eléggé nehéz beleszeretni valakibe

2013. febr. 10. 15:18
 27/27 anonim ***** válasza:

MOst azért jöttél ide,hogy mindenki bólogasson,vagy hogy ellened legyen?

Mert nem úgy látom,hogy megvitatnál valamit,vagy véleményeket,csak a téged igazoló válaszok érdekelnek...

Ez azért felesleges kérdés akkor...

Le merném fogadni,ha ki teszem a kérdést,hogy ki szereti,ha a mellére sz@rnak,arra is lesz olyan,aki igent mond.Látszik a kérdéseden és a reakcióidon,hogy nem kérdezel,csak kijelented.

2013. febr. 10. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!