Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért van mindenki oda meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van mindenki oda meg vissza a Valentin napért?

Figyelt kérdés

szerintem semmi különös nincs benne...

egy egy apró ajándék és kész.

2013. febr. 14. 16:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Kittiiiiikénk bevette ma az antiromantika tablettát....
2013. febr. 14. 16:47
 2/12 anonim ***** válasza:
Mindenki? Komolyan?
2013. febr. 14. 16:47
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
a Bálint napról beszélsz? az én szótáramban csak ez létezik
2013. febr. 14. 16:48
 4/12 A kérdező kommentje:
hát én valahogy semmi jót nem látok benne..
2013. febr. 14. 16:49
 5/12 anonim ***** válasza:
48%
Magánügy, én benned nem látok semmi jót, aztán mégse teszek fel kérdést ezzel kapcsolatban.
 6/12 A kérdező kommentje:
akkor Bálint nap.. tök mind1..
 7/12 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel. Alapvetően amerikai kultúrimportnak tartom, lehetőségnek a kis-piros-szív-árusoknak a mindennapi betevő megkeresésére. Bár arra jó, hogy egy alkalom a szeretet kifejezésére, de szerintem megy az Bálint nélkül is. De most, hogy így mondjátok, lehet, hogy felhívom a párom, és kívánok neki boldog Valentin napot.
2013. febr. 14. 16:51
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősöm ma született, és ma van a névnapja, neki van oka odáig lenni a mai naptól :D
2013. febr. 14. 16:53
 9/12 anonim ***** válasza:

Egy ok az ünneplésre. Van, aki szereti, van, aki nem. Túl nagy jelentőséget én nem tulajdonítok neki, a párommal boldog Valentint kívánunk egymásnak, de kb. ennyi.

Viszont középiskolás koromban, emlékszem milyen izgalmas volt, mindig vártam, hogy felbukkan valami titkos hódoló. De sovány, lapos, esetlen, visszahúzódó, különc kamaszlány voltam, úgyhogy soha nem bukkant fel senki. :D

2013. febr. 14. 16:55
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én azért sajnálom a Bálintokat, hogy egy ilyen pocsék műünnepen kell tartaniuk a névnapjukat. :D

Amúgy meg őszintén nem izgat, olyan, mint a Halloween. Külföldről másolja a sok birka...

2013. febr. 14. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!