Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van mindenki oda meg vissza a Valentin napért?
Figyelt kérdés
szerintem semmi különös nincs benne...
egy egy apró ajándék és kész.
2013. febr. 14. 16:46
1/12 anonim válasza:
Kittiiiiikénk bevette ma az antiromantika tablettát....
3/12 anonim válasza:
a Bálint napról beszélsz? az én szótáramban csak ez létezik
4/12 A kérdező kommentje:
hát én valahogy semmi jót nem látok benne..
2013. febr. 14. 16:49
5/12 anonim válasza:
Magánügy, én benned nem látok semmi jót, aztán mégse teszek fel kérdést ezzel kapcsolatban.
6/12 A kérdező kommentje:
akkor Bálint nap.. tök mind1..
2013. febr. 14. 16:49
7/12 anonim válasza:
Engem nem érdekel. Alapvetően amerikai kultúrimportnak tartom, lehetőségnek a kis-piros-szív-árusoknak a mindennapi betevő megkeresésére. Bár arra jó, hogy egy alkalom a szeretet kifejezésére, de szerintem megy az Bálint nélkül is. De most, hogy így mondjátok, lehet, hogy felhívom a párom, és kívánok neki boldog Valentin napot.
8/12 anonim válasza:
Ismerősöm ma született, és ma van a névnapja, neki van oka odáig lenni a mai naptól :D
9/12 anonim válasza:
Egy ok az ünneplésre. Van, aki szereti, van, aki nem. Túl nagy jelentőséget én nem tulajdonítok neki, a párommal boldog Valentint kívánunk egymásnak, de kb. ennyi.
Viszont középiskolás koromban, emlékszem milyen izgalmas volt, mindig vártam, hogy felbukkan valami titkos hódoló. De sovány, lapos, esetlen, visszahúzódó, különc kamaszlány voltam, úgyhogy soha nem bukkant fel senki. :D
10/12 anonim válasza:
Én azért sajnálom a Bálintokat, hogy egy ilyen pocsék műünnepen kell tartaniuk a névnapjukat. :D
Amúgy meg őszintén nem izgat, olyan, mint a Halloween. Külföldről másolja a sok birka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!