Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénk fiúk! Ha tetszik nektek egy lány miért nem léptek?
Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú és szerintem én is neki,mégcsak párszor beszéltünk futólag.Msnen egy fokkal bátrabb,de élőben nem mer odajönni hozzám,mindig én megyek odahozzá és ő olyankor mosolyogva fogad.De akkor mért nem lép? Mért nem hív el egy hosszabb beszélgetésre egy sétára vagy ilyesmi?Ha kell én is elhívom,csak nem fogja ezt ráakaszkodásnak érezni? Vagy ha ezt a kezdő lökést megadom utána bátrabb lesz?És egyéltalán mért nem mertek lépni fiúk,a visszautasítástól féltek?Dehát ha beszélek vele,odamegyek,mosolygok ilyesmi akkor mér gondolja hogy visszautasítanám? Segítsetek,köszi!:)2009. szept. 9. 19:10
11/11 anonim válasza:
ha soha nem léptek akkor baszhatod az életed. EGY FÄSZ MARADSZ ÉLETED VÉGÉIG!
erre azután jöttem rá miután léptem. oltsatok, de utána ti is rájöttök. aztán 2-3 hónap és már csak röhögni fogtok a párotokkal h milyen bénák voltatok az elején.
tapasztalat!
üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!