Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénk fiúk! Ha tetszik nektek egy lány miért nem léptek?
hogy a kérdésre válaszoljak: azért, mert félénk.
ha meg azt látod, hogy félénk, akkor segíts. kezdeményezz te.
Általában két lehetőség van, vagy nem volt barátnője vagy fél a kudarctól.
Mindenesetre próbálj meg többet lenni vele de ne tűnjön rámenősnek a dolog.Aztán ha mond vmi szar poént is nevess meg mosolyog, éreztesd vele hogy jól érzed magad vele.Egy idő után már úgyis megszokja a társaságod meg észreveszi h. akarsz vmit rá fogja szánni magát h. lépjen. De ha nem is rögtön, észre fogod venni ha próbálkozik.:)
Mert félénkek vagyunk :)
Én amúgy azért nem merek soha odamenni egy csajhoz mert nagyon szégyenlős vagyok meg félek hogy visszautasít vagy valami rosszabb.De még a barátnőimnél se mertem kezdeményezni semmit.
Szóval ezért...:P
Fogalmam sincs miért nem lép. Túl sok oka lehet. De a kudarcfélelem elég nagy úr főleg ha tetszel neki. De senki nem mondja hogy te nem kezdeményezhetsz. Tudom már nincs nagy meleg de mondhatod akár msn-n is neki hogy most úgy megennél egy fagyit és nincs -e kedve elkísérni mert nem akarsz egyedül menni...etc. Ha nemet mondd mondd hogy akkor hívod valamelyik barátnődet...barátodat:D
Vagyis ha jön veled ha nem te akkor is mész és nem tőle függ a dolog.
Nyugodtan elhívhatod sétálni is az még nem jelent semmit...bár sztem az első csóktól kezdve számít bármi is.
25F
Lehet,hogy nem jössz be neki nekem is volt már olyan,hogy bejöttem egy lánynak barátom nagyon jó lány barátja volt.Ha odajött hozzám beszélgettem vele,mosolyogtam rá,de sose mentem oda hozzá.Nekem másik lány tetszett és hozzá mentem beszélgetni..de hát nem jött össze.Nem feltétlen félénk az aki nem megy oda valakihez,és nem feltétlen jössz be neki:)
Hívd el,meglátod.Sokat nem veszíthetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!